Libnet.ro
UNICEF

13:15

FOTO Simona Halep a inceput pregatirea - Numele nou care se afla in echipa campioanei de la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 FOTO Simona Halep a inceput pregatirea - Numele nou care se afla in echipa campioanei de la Wimbledon

Simona Halep a inceput miercuri pregatirea pentru noul sezon competitional, campioana de la Wimbledon postand pe contul personal de Instagram fotografii dintr-o sala de forta din Dubai. Alaturi de Simona se afla chiar din prima zi Darren Cahill. continuă pe Hotnews

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

Cum l-a impresionat Simona Halep pe Darren Cahill. Imaginea asta spune tot

Simona Halep a terminat sezonul 2019, dar trage tare la antrenamente pentru a fi pusa la punct pentru competitiile la care va participa in luna ianuarie. Campioana de la Wimbledon se afla in Dubai, alaturi de echipa ei. La ultimul antrenament l-a impresionat pe Darren Cahill. Simona Halep se pregateste pentru noul sezon. L-a impresionat .

Suma FABULOASA castigata de tenismena Simona Halep in 2019

Simona Halep a avut un an reusit, atat pe plan profesional, cat si personal. Romanca a castigat, in 2019, din tenis6. 442 de euro, fiind adoua jucatoare din lume in ierarhia banilor, dupa aus.

Ashleigh Barty, peste Roger Federer la incasari in 2019 - Cat a castigat Simona Halep (locul 8)

Anul formidabil al lui Ashleigh Barty s-a vazut din plin si din punct de vedere financiar, jucatoarea din Australia reusind sa urce pe podium in ceea ce priveste incasarile din 2019. Ash s-a clasat pe 3, in fata marelui Roger Federer 4). Simona Halep s-a situat pe locul 8. Ierarhia a fost una comuna: ATP+WTA.

Simona Halep, in topul tunurilor financiare in 2019. Barty a scris istorie: l-a invins pe Federer la castiguri

Simna Halep puncteaza in topul celor mai mari castiguri din tenis 2019, chiar daca a incheiat anul cu un singur trofeu, in timp ce Barty a stabilit un record pentru WTA.

Ce mesaj le-a transmis Darren Cahill romanilor de Ziua Nationala. Simona Halep a reactionat si ea

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill a publicat pe contul personal de Twitter, duminica, de Ziua Nationala, un mesaj adresat romanilor.

APIA a inceput platile pentru beneficiarii care au depus cererea unica de plata in Campania 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a anuntat miercuri ca ca incepand din 2 decembrie a inceput efectuarea platii regulare pentru beneficiarii care au depus cererea unica de plata in Campania 2019, autorizand la plata un numar de 55. 460 fermieri cu suma totala de 17,07 milioane euro.

APIA a inceput platile pentru beneficiarii care au depus cererea unica de plata

APIA a anuntat miercuri ca ca incepand din 2 decembrie a inceput efectuarea platii regulare pentru b.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )