Libnet.ro
UNICEF

01:05

O seara de Ajun de neuitat. Hrusca a colindat-o pe Simona Halep

Adevărul Adevărul,
O seara de Ajun de neuitat. Hrusca a colindat-o pe Simona Halep

Simona Halep a exultat, anuntand ca a avut parte de cel mai frumos Craciun, dupa ce in pragul casei sale a poposit pentru a o colinda Stefan Hrusca. Alaturi de parinti si de iubitul sau, Toni Iuruc, campioana de la Wimbledon s-a bucurat ca un copil in seara de Ajun, pe acordul celor mai frumoase colinde romanesti. continuă pe Adevărul

VIDEO Cine a colindat-o pe Simona Halep in seara de Ajun

Simona Halep se afla acasa, la Constanta, de Craciun, fostul lider mondial petrecand alaturi de familie si de cei dragi. in seara de Ajun, Simona a avut parte de o surpriza, ea fiind colindata in prag de Sarbatoare.

Simona Halep, CRACIUN DE VIS: A fost COLINDATA de... Stefan Hrusca! (FOTO VIDEO)

Simona Halep a petrecut Ajunul Craciunului in sanul familiei, asa cum era de asteptat. DEZMAT TOTAL CU CLEOPATRA STRATAN! APARITIE BOMBA FARA HAINE! ASTA E PREA DE TOT GALERIE FOTO) Sportiva noastra a.

Simona Halep, postare surprinzatoare pe retelele de socializare. Totul a devenit viral imediat-FOTO si VIDEO

Simona Halep a postat mai multe imagini si clipuri, pe contul sau de Instagram, unde Stefan Hrusca interpreteaza colindele Sculati gazde si Florile dalbe. Artistul a colindat-o pa Simona Halep, in Ajunul Craciunului.

Simona Halep, in costum de baie. Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii campioanei de la Wimbledon FOTO

Simona Halep are un trup de invidiat. Orele de antrenamente si-au pus aamprenta pe fizicul vedetei tenisului romanesc, iar asta se vede cu orice ocazie. Vrezentam, cu aceasta ocazie, imagini rare cu Simona Halep chiar in costum de baie. Simona Halep, superba in costum de baie Imaginile in costum de baie sunt realizate in Romania, .

Cu cine s-a iubit Simona Halep, inainte de Toni Iuruc. Barbatii din viata ei au trezit mereu interesul presei

Simona Halep este numarul 1 WTA de 35 de saptamani si a castigat Roland Garros. in viata privata, este o femeie extrem de discreta si se fereste de speculatiile presei. Simona Halep este printre putinele sportive care au reusit sa tina la o parte viata privata de sub lumina reflectoarelor. Chiar si asa, Theo Marius .

Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a aruncat Internetul in aer, dupa ce a postat o fotografie in care apare alaturi de a treia tenismena a lumii, Simona Halep, scrie Libertatea.

INCENDIAR! Simona Halep a dat cartile pe fata! S-a aflat TOTUL despre RELATIA cu Ion Tiriac! Fanii sunt ULUITI

Jucatoarea de tenis Simona Halep a vorbit intr-un interviu pentru revista americana Forbes despre relatia pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac si in ce fel acesta i-a impactat cariera. Unii spun ca.

Site-ul WTA: Simona Halep, trei declaratii memorabile in 2019

Trei dintre declaratiile date de Simona Halep in 2019 fac parte din topul citatelor realizat de WTA pentru sezonul incheiat. De asemenea, canadianca Eugenie Bouchard a intrat in aceasta categorie dupa ce si-a exprimat uimirea fata de fizicul sportivei din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )