Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, desemnata jucatoarea lunii iulie in circuitul WTA

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, desemnata jucatoarea lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost aleasa jucatoarea lunii iulie, in ancheta efectuata de WTA. Romanca a castigat, la 13 iulie, turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, cu 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams. continuă pe Hotnews

Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii iulie. Pe cine a depasit ea in ancheta WTA

Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii iulie, luna in care jucatoarea noastra a reusit sa castige Wimbledonul.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

WTA: Simona Halep, votata cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon.

Simona Halep, cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Romanca Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de a.

WTA Toronto: Leylah Fernandez, despre faptul ca va face pereche cu Simona Halep: Am ramas fara cuvinte

Simona Halep a luat decizia de a juca si la proba de dublu la turneul de la Rogers Cup. Fostul lider mondial a precizat ca a vorbit cu directorul competitiei, iar acesta i-a recomandat-o pe jucatoarea din Canada, in varsta de 16 ani, Leylah Fernandez locul 260 WTA la simplu si 460 la dublu).

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Rogers Cup. Cand debuteaza jucatoarea noastra si care e traseul ei virtual spre finala

Simona Halep a ajuns la Toronto, acolo unde va lua startul al editia din acest an a Rogers Cup, competitia gazduita anual de Canada.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 4; Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 100

Cu 5. 933 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 4 in clasamentul WTA, conform ierarhiei publicate luni. Dupa ce a parasit turneul de la San Jose inca din runda inaugurala era campioana en-titre), Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 100, ea aflandu-se acum pe 127 cu 497 de puncte).

Simona Halep are primul tur liber la Toronto

Detinatoare a trofeului de la Rogers Cup, Simona Halep va debuta direct in turul secund al turneului gazduit de Toronto in acest an. Jucatoarea a ajuns deja in Canada alaturi de echipa ei Foto).

Rogers Cup: Simona Halep, acceptata direct in turul al doilea, ar putea evolua cu Kristina Mladenovic

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, detinatoarea trofeului, este direct acceptata in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto, faza in care va evolua, miercuri, cu Kristina Mladenovic din Franta, locul 49 WTA, beneficiara a unui wild card, sau cu o jucatoare venita din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )