Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep si explicatia pentru despartirea de Daniel Dobre: Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep si explicatia pentru despartirea de Daniel Dobre: Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui

La sfarsitul lunii noiembrie, Simona Halep a anuntat despartirea de Daniel Dobre, cel care i-a fost alaturi in anul 2019. Campioana de la Wimbledon a explicat care a fost motivul pentru care a incetat colaborarea cu antrenorul roman. Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai stia cum sa ma abordeze, a spus Halep. continuă pe Hotnews

Ilie Nastase si sfatul pentru Simona Halep: Sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam

Fost lider mondial, Ilie Nastase a discutat despre situatia in care se gaseste tenisul romanesc, acesta fiind de parere, printre altele, ca Simona Halep ar trebui sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam.

Simona HALEP, dezvaluiri BOMBA despre relatia cu antrenorul Daniel Dobre

Simona Halep a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu mai lucreaza cuantrenorul Daniel Dobre. Darren si-a dorit mult sa continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem sa simt nevoia.

VIDEO Simona Halep si Patricia Tig, in finala sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a lui 2019

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig se afla printre finalistele sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2019 in circuitul profesionist de tenis, realizata pe site-ul WTA, alaturi de poloneza Iga Swiatek si de ucraineanca Elian Svitolina.

Simona Halep si Patricia Tig, in finala pentru lovitura anului in WTA

Despartite de 109 pozitii in clasamentul mondial, Simona Halep 28 ani, 4 WTA) si Patricia Tig 25 ani, 113 WTA) se lupta in finala anchetei WTA care va desemna cea mai frumoasa lovitura a sezonului 2019 in tenisul feminin.

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

Simona Halep, impresionata de oferta venita din partea unei foste castigatoare de la Roland Garros

Au triumfat la Roland Garros la opt ani distanta, iar acum, Francesca Schiavone si Simona Halep au cuvinte superbe una la adresa celeilalte, anuntand o posibila colaborare pentru viitor.

WTA: Simona Halep, nominalizata in ancheta pentru favorita fanilor

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in ancheta pentru favorita fanilor. Romanca de pe locul 4 WTA poate castiga un al treilea titlu de favorita a fanilor, dupa cele din 2017 si 2018.

Cat a castigat Simona Halep din tenis in 2019

Jucatoarea Simona Halep se poate declara multumita si din punct de vedere financiar dupa anul pe care ne pregatim sa-l lasam in urma.

Simona Halep, despre Francesca Schiavone: O astept pe terenul de tenis, dupa ce se recupereaza

Simona Halep s-a declarat fericita si onorata ca fosta jucatoare Francesca Schiavone a declarat ca ar dori sa o antreneze. Jucatoarea din Romania a afirmat ca o asteapta pe italianca pe terenul de tenis, dupa recuperare.

La ce capitol sta Simona Halep cel mai bine din circuitul WTA si care este asemanarea cu Kim Clijsters

Daniela Hantuchova 36 de ani) a spus adio tenisului acum doua sezoane, iar intre timp a devenit analist Amazon Prime UK TV. Slovaca a discutat despre jocul Simonei Halep: unde sta cel mai bine, ce ar putea imbunatati si care este asemanarea cu Kim Clijsters.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )