Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

B1 B1,
Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o. continuă pe B1

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Simona Halep, desemnata jucatoarea lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost aleasa jucatoarea lunii iulie, in ancheta efectuata de WTA. Romanca a castigat, la 13 iulie, turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, cu 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

VIDEO Nu adormi. Este ok sa iti arati emotiile, dar nu te enerva - Simona Halep si alte jucatoare, sfaturi pentru conferintele de presa

Simona Halep, Ashleigh Barty, Bianca Andreescu, Elina Svitolina, Maria Sharapova, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sloane Stephens, Kiki Bertens si Eugenie Bouchard le-au oferit cateva sfaturi tinerelor sportive cu privire la atitudinea pe care ar trebui sa o aiba in conferintele de presa.

DigiSport: Surpriza totala! Alaturi de cine va juca Simona Halep in proba de dublu de la Rogers Cup

Simona Halep a luat o decizie surprinzatoare. Campioana de anul trecut de la Rogers Cup va participa la aceasta editie si la proba de dublu, alaturi de Leylah Annie Fernandez, sportiva din Canada de doar 16 ani.

Decizie importanta luata de Simona Halep la Toronto

Ajunsa in Canada pentru primul ei turneu dupa castigarea Wimbledonului, Simona Halep vrea sa-si intre cat mai repede in ritmul de competitie.

WTA Toronto: Leylah Fernandez, despre faptul ca va face pereche cu Simona Halep: Am ramas fara cuvinte

Simona Halep a luat decizia de a juca si la proba de dublu la turneul de la Rogers Cup. Fostul lider mondial a precizat ca a vorbit cu directorul competitiei, iar acesta i-a recomandat-o pe jucatoarea din Canada, in varsta de 16 ani, Leylah Fernandez locul 260 WTA la simplu si 460 la dublu).

WTA: Simona Halep, votata cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 4; Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 100

Cu 5. 933 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 4 in clasamentul WTA, conform ierarhiei publicate luni. Dupa ce a parasit turneul de la San Jose inca din runda inaugurala era campioana en-titre), Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 100, ea aflandu-se acum pe 127 cu 497 de puncte).

Cand joaca Simona Halep primul meci la Rogers Cup

Simona Halep este dubla detinatoare a trofeului de la Rogers Cup. Romanca a castigat pentru prima data open-ul canadian in anul 2016, cand a invins-o pe Madison Keys nr. 17 WTA), cu scorul de 7-6 2), 6-3. A doua reusita a venit doi ani mai tarziu cand a reusit victoria in fata lui Sloane Stephens .

Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii iulie. Pe cine a depasit ea in ancheta WTA

Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii iulie, luna in care jucatoarea noastra a reusit sa castige Wimbledonul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )