Libnet.ro
UNICEF

13:46

Simona Halep recunoaste ca locul 1 mondial NU este principalul sau obiectiv. Ce isi doreste castigatoarea de la Wimbledon in aceasta perioada

B1 B1,
Simona Halep recunoaste ca locul 1 mondial NU este principalul sau obiectiv. Ce isi doreste castigatoarea de la Wimbledon in aceasta perioada

Simona Halep este a patra favorita la WTA Cincinnati si se pregateste sa dea piept cu Madison Keys 18 WTA) a marturisit ce este cu adevarat important pentru ea in aceasta perioada. continuă pe B1

Simona Halep recunoaste ca-i lipseste ritmul de joc

Calificare cu emotii pentru Simona Halep in optimile de finala de la Cincinnati, unde a ajuns dupa o partida de trei seturi.

WTA Cincinnati: Simona Halep va debuta miercuri la competitia americana (duel cu Ekaterina Alexandrova de la ora 18:00)

Simona Halep, numarul 4 mondial, va juca, astazi, de la ora 18:00, cu jucatoarea din Rusia Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat cu dificultate in opti.

Simona Halep, calificata in optimi la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati OhioSUA), dotat cu premii totale de 2. 486 dolari, dupa ce.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep debuteaza miercuri, 14 august 2019, in turul 2 la Cincinnati. Numarul 4 mondial o intalneste pe Ekaterina Alexandrova locul 43 WTA), de la ora 18:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Digi Sport 2 transmite .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Cincinnati. Va avea un meci extrem de dificil

Simona Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4 in fata rusoaicei Ekaterina Alexandrova si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Numarul 4 mondial va juca urmatorul meci impotriva invingatoarei dintre Madison Keys locul 18 WTA) si Daria Kasatkina locul 41 WTA). Data si ora de disputare a partidei vor .

Pericolele care o pandesc pe Simona Halep la Cincinnati. Ce cred americanii despre accidentarile sale

Simona Halep isi revine dupa accidentarea suferita la Rogers Cup si este tot mai sigura ca va juca si la Cincinnati. Jurnalistii americani se intreaba daca 2019 va fi anul Simonei. Nu ar fi exclus, dar Simona trebuie sa evite pe viitor alte accidentari pentru a redeveni numarul 1 mondial. Simona Halep la Cincinnati. Sportiva .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Madison Keys, in turul 3 la Cincinnati

Simona Halep joaca in turul 3 la Cincinnati, in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), impotriva americancei Madison Keys locul 18 WTA), nu mai devreme de ora 2:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Click .

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider al ierarhiei - Simona Halep se mentine pe 4

Naomi Osaka este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, nipona devansand-o pe Ashleigh Barty. Simona Halep se mentine pe locul 4, cu 5223 de puncte acumulate.

VIDEO Simona Halep, antrenament la Cincinnati alaturi de Darren Cahill

Ajunsa la Cincinnati dupa ce la Toronto a fost nevoita sa abandoneze, Simona Halep a avut parte de un antrenament special pe taram american, fostul lider mondial pregatindu-se alaturi de Darren Cahill.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )