Libnet.ro
UNICEF

08:00

Darren Cahill dezvaluie unul dintre secretele Simonei Halep

Antena3 Antena3,
Darren Cahill dezvaluie unul dintre secretele Simonei Halep

Simona Halep si Darren Cahill au incheiat colaborarea, urmand ca din 2019 liderul mondial WTA sa aiba alt tehnician. intr-un interviu pentru WTA, Darren Cahill a vorbitdespre o alta latura a Simonei,. continuă pe Antena3

Darren Cahill vorbeste despre latura nestiuta a Simonei Halep si atinge un punct sensibil: banii

Simona Halep si Darren Cahill au incheiat colaborarea, urmand ca din 2019 liderul mondial WTA sa aiba alt tehnician.

Patrick Mouratoglou: Felicitari Darren Cahill pentru evolutia fantastica a Simonei Halep

Darren Cahill a anuntat intreruperea colaborarii cu Simona Halep, iar Patrick Mouratoglou antrenorul Serenei Williams) a avut numai cuvinte de lauda despre parteneriatul celor doi. Felicitari Darren Cahill pentru evolutia fantastica a Simonei Halep, a precizat francezul pe Instagram.

SOC: Simona Halep a RAMAS FARA ANTRENOR! Darren Cahill a pus capat colaborarii cu lidera WTA. Motivele deciziei si reactia romancei (FOTO)

Darren Cahill nu mai este antrenorul Simonei Halep! Antrenorul australian a anuntat ca este nevoit sa renunte la colaborarea cu sportiva pe care a dus-o pe primul loc mondial din motive familiale. Simona Halep i-a.

ADEVARATUL motiv al despartirii dintre SIMONA HALEP si DARREN CAHILL! Da, este vorba despre o FEMEIE! Totul a iesit la iveala

Antrenorul Darren Cahill a decis sa puna capat colaborarii cu Simona Halep, dorind sa fie mai mult timp alaturi de sotia sa Victoria si de cei doi copii, Tahlia si Benjamin. As vrea sa anunt ca eu si.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a aflat ca Darren nu ii va mai fi antrenor

Simona Halep i-a multumit antrenorului Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, dupa ce acesta a anuntat ca renunta la pregatirea sportivei romane din motive personale. iti multumesc atat de mult.

CTP avanseaza o varianta surprinzatoare in cazul rupturii dintre Simona Halep si Darren Cahill. Ce crede ca se va intampla

Simona Halep si Darren Cahill au intrerupt colaborarea dupa trei ani frumosi si plini de satisfactii petrecuti impreuna.

Cum a reactionat Simona Halep dupa ce antrenorul Darren Cahill a renuntat sa o mai antreneze

Simona Halep a confirmat, vineri, despartirea de antrenorul ei din ultimele patru sezoane, Darren Cahill, printr-un mesaj emotionant. Astfel, romanca nu va mai fi pregatita de tehnicianul australian incepand cu sezonul 2019. Simona a tinut sa ii multumeasca tehnicianului pentru tot ce a facut pentru ea si a precizat ca va ramane apropiata de acesta [] .

Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborarea cu Simona Halep

Darren Cahill a facut un anunt mai putin asteptat in lumea tenisului, antrenorul australian precizand ca nu va mai continua si in 2019 colaborarea cu Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Pe contul personal de Instagram, Cahill a spus si de ce a ajuns la aceasta decizie: motive familiale. Se actualizeaza.

Final de drum: Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborarea cu Simona Halep / Am fost att de norocoasa sa particip n calatoria aceasta alaturi de tine, spune liderul mondial

Darren Cahill a facut un anunt mai putin asteptat in lumea tenisului, antrenorul australian precizand ca nu va mai continua si in 2019 colaborarea cu Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Pe contul personal de Instagram, Cahill a spus si de ce a ajuns la aceasta decizie: motive familiale.

Darren Cahill, despre Simona Halep: Nu ia bani de la Federatia Romna pentru a juca la FedCup

Antrenorul Darren Cahill a vorbit, intr-un interviu pentru WTA, despre cele mai mai frumoase momente petrecute alaturi de Simona Halep in cei 4 ani de colaborare. Australianul a laudat-o pentru ca-si ajuta colegii in circuit si pentru cum a depasit presiunile de a castiga primul turneu Grand Slam.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )