Libnet.ro
UNICEF

00:07

Organizatorii au anuntat ora la care va juca, joi, Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne

Adevărul Adevărul,
Organizatorii au anuntat ora la care va juca, joi, Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne

Simona Halep 7 WTA) va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber 5 WTA) si in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne. continuă pe Adevărul

Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei. Ce le cere jucatorilor sa faca joi

Simona Halep le-a transmis un mesaj deosebit tinerilor fotbalisti care au scris istorie zilele trecute. Echipa nationala a Romaniei este acum calificata in semifinalele Euro2019. Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei Fostul lider WTA va juca, in cursul zilei de azi, in turul al treilea de la eastbourne. Cu toate astea, nu poate .

Simona Halep boicoteaza Fed Cup daca ITF schimba formatul competitiei: Nu voi mai juca

Simona Halep a anuntat ca nu va mai juca in Fed Cup daca Federatia Internationala de Tenis va schimba actualul format al competitiei, potrivit Reuters preluat de Libertatea.

Wimbledon: Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 7; Roger Federer, al doilea favorit, peste Rafael Nadal

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat miercuri lista capilor de serie pentru competitia care se va desfasura in perioada 1-14 iulie. Romania are o singura reprezentanta in randul capilor de serie pe tabloul de simplu feminin, Simona Halep urmand sa fie favorita numarul 7. Pe tabloul de simplu masculin, Roger Federer 3 ATP) a fost desemnat al doilea favorit, dupa sarbul Novak Djokovic 1 ATP), dar inaintea lui Rafael Nadal 2 ATP), cap de serie numarul 3.

Simona Halep spune ca nu va mai juca in FedCup daca formatul competitiei se va schimba

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, luni, ca nu va mai juca in Cupa Federatiei daca formatul competitiei se va schimba.

Simona Halep, mesaj pentru nationala de tineret. Ce le cere fostul lider WTA baietilor lui Radoi sa faca in continuare

Simona Halep va juca azi in turul al treilea al turneului de la eastbourne, dar cu un ochi este pe nationala de tineret, care e calificata in semifinalele Euro2019.

Simona Halep joaca miercuri si la simplu, si la dublu la Eastbourne. De la ce ore incep meciurile

Simona Halep va juca, miercuri, si pe tabloul de simplu si pe cel de dublu la turneul de la Eastbourne, cu premii de 684. 080 de euro.

WTA Eastbourne: Simona Halep, in sferturi (6-1, 4-6, 6-3 cu Polona Hercog) Meci de gala cu Angelique Kerber

Simona Halep a dominat in mare parte meciul cu Polona Hercog gratie planului tactic respectat foarte bine agresiva la retur, deplasare superioara de pe linia de fund, cu solutii inspirate in momentele cheie), dar a pierdut putin fraiele in setul al doilea a avut doua game-uri de serviciu pierdute la zero). A fost pana la urma o victorie care s-a conturat dupa o ora si 48 de minute, scor 6-1, 4-6, 6-3. in sferturile de la Eastbourne, Simona va da peste una dintre vechile ei rivale, Angelique Kerber campioana en-titre de la Wimbledon).

Simona Halep revine azi pe teren. De la ce ora este programat meciul ei din turul II al turneului de la Eastbourne

Simona Halep va debuta la Eastbourne, turneul de categorie Premier, direct in mansa secunda. Va fi primacompetitie pe iarba din acest an ajucatoarei nascute in Constanta.

Simona Halep, incurajari pentru nationala Under 21 a Romaniei: Sa fie seriosi, concentrati si sa lupte pentru fiecare meci pe care il joaca

Romania U21 va disputa, joi, semifinala Campionatului European din Italia si San Marino, contra Germaniei U21, iar printre cei care si-au aratat sustinerea pentru tricolorii pregatiti de Mirel Radoi se numara si Simona Halep 7 WTA).

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh 6-2, 6-0 Victorie pe repede inainte; Polona Hercog, urmatoarea adversara

Simona Halep a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a trece de o Su-Wei Hsieh 29 WTA) care nu si-a putut pune in aplicare jocul diversificat. Romanca a evoluat excelent in primul meci disputat pe iarba in 2019, a controlat disputa de la un capat la celalalt, a facut nu mai putin de cinci break-uri doua in primul set, trei in al doilea) si s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne, dupa ce a castigat cu 6-2, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )