Libnet.ro
UNICEF

18:00

Serena, dupa meciul cu Halep: Sunt o luptatoare! Cum a comentat faptul ca Simona este locul 1 mondial

Adevărul Adevărul,
Serena, dupa meciul cu Halep: Sunt o luptatoare! Cum a comentat faptul ca Simona este locul 1 mondial

Imediat dupa victoria din optimile de finala de la Australian Open, Serena Williams a laudat-o pe adversara sa, despre care a spus ca merita prima pozitie in clasamentul WTA. continuă pe Adevărul

Serena Williams, dupa calificarea n sferturi la AO: Sunt o luptatoare si muncesc foarte mult pentru fiecare punct. Simona merita sa fie lider mondial

Serena Williams 16 WTA) a obtinut calificarea in sferturile turneului Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata Simonei Halep 1 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-4. La interviul de la finalul partidei, americanca a declarat ca este o luptatoare si ca munceste foarte mult pentru fiecare punct. in plus, Serena campioana de sapte ori la Melbourne) a avut cuvinte de lauda la adresa Simonei, despre care a spus ca merita sa ocupe primul loc in clasamentul WTA.

Serena Williams, reactie incredibila dupa meciul cu Simona Halep. Ce parere are despre numarul 1 mondial

Serena Williams a declarat, luni, dupa victoria in fata Simonei Halep, ca a trebuit sa joace la nivelul ei cel mai bun si sa lupte pentru fiecare punct, pentru a se impune in fata romancei. A fost un.

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

ZILE NEGRE pentru Busu: inca sase luni de CHIN dupa infarct. Medicii sunt ingrijorati

Faimosul Busu de la meteo are mult de tras dupa infarctul suferit la finele anului trecut, cand se afla pe scena din Craiova. Florin Busuioc s-a intors la Pro Tv, nu si pe scena teatrului, dar medicii i-au.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )