Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din ultimii ani

Antena3 Antena3,
Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din ultimii ani

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, este cea mai buna jucatoare de tenis pe zgura din ultimii ani, potrivit site-ului WTA, intr-o ierarhie publicata cu doar cateva zile inaintea debutului turneului de la. continuă pe Antena3

Si-a pierdut cea mai buna prietena in atentatul din Manchester. Declaratiile cutremuratoare ale unui adolescent de 16 ani: Daca m-as putea intoarce in timp, as schimba totul

O seara care se anunta a fi cea mai distractiva s-a transformat in cosmar. Au mers sa-si asculte live cantareata preferata, insa visul frumos s-a stins destul de repede. Adam Lawler, in varsta.

Halep si-a inchiriat hotelul: Cat primeste Simona din afacerea pe care a incheiat-o la Poiana Brasov

Simona Halep nu e doar cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, dar si printre cele mai influente femei de afaceri din tara.

Halep si-a inchiriat hotelul: cat primeste Simona din afacerea pe care a incheiat-o la Poiana Brasov

Simona Halep nu e doar cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, dar si printre cele mai influente femei de afaceri din tara.

Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams: Arata bine... imbracata! Nu cred ca poate slabi pana la Roland Garros (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams, considerata cea mai buna jucatoare din istorie. Vorbind, intr-o conferinta de presa, despre o eventuala participare a acesteia la.

Cum faci cea mai buna mancare de somn cu masline la cuptor. Secretul sotarii sosului de legume

Preparatul este specific zonele pescaresti din Romania, dar se prepara des si in alte zone ale tarii pentru mixtura de arome si gustul deosebit al pestelui. Pentru reusita mancarii este important sa se respecte ordinea corecta la sotarea legumelor, iar pestele sa fie adaugat la momentul potrivit.

TIFF 2018 aduce muzica live de cea mai buna calitate si expozitii. Programul evenimentelor

Concertele de jazz, funk, rock si electro-pop se vor tine lant si in acest an la Casa TIFF, iar lucrarile unora dintre cei mai apreciati artisti autohtoni vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor si instalatiilor gazduite de spatiile-partenere.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

WTA: Top 10 al celor mai valoroase jucatoare din lume pe zgura - Simona Halep, pe prima pozitie

Cu cateva zile inainte de startul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, site-ul WTA a dat publicitatii clasamentul celor mai bune jucatoare din lume pe zgura. Simona Halep 1 WTA) domina tenisul mondial feminin la acest capitol, avand un avantaj urias in fata principalelor rivale. Olandeza Kiki Bertens are al doilea cel mai bun index pe suprafata rosie in ultimii patru ani, in timp ce locul trei este ocupat de ucraineanca Elina Svitolina.

Simona Halep, in topul celor mai influente personalitati sportive ale anului 2018. Pe ce loc se afla sportiva noastra si pe cine devanseaza

Jucatoare romana de tenis Simona Halep nu se afla doar doar in top WTA, ci si in clasamentul celor mai influente personalitati sportive ale anului 2018 realizat de ESPN. Din cele 100 de personalitati nominali.

WTA: Simona Halep, lider pentru a 29-a saptamna; A urcat pe prima pozitie si n clasamentul pentru Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep nu a fost cu noroc nici la a doua incercare de a castiga turneul de la Roma a pierdut ultimele doua finale), insa punctele acumulate au ajutat-o sa urce pe prima pozitie in clasamentul pentru Turneul Campioanelor a devansat-o pe Caroline Wozniacki). De asemenea, Halep si-a trecut in CV saptamana cu numarul 29 in postura de lider mondial. Romania are sase jucatoare in TOP 100 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )