Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, dupa eliminarea de la Cincinnati: Nu am avut ritm la inceput, am luptat, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa eliminarea de la Cincinnati: Nu am avut ritm la inceput, am luptat, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul

Finalista la editia de anul trecut a turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 4 WTA) a parasit competitia in faza optimilor de finala, fiind invinsa de americanca Madison Keys 18 WTA). Romanca a acuzat lipsa de ritm din startul partidei, dar a laudat prestatia adversarei. Nu am avut ritm la inceput, apoi am luptat, l-am regasit, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul, a spus Halep, potrivit WTA. continuă pe Hotnews

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati. Ce spune despre US Open

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Cum se simte dupa accidentare si ce ganduri are pentru US Open? Decizia luata de Simona Halep privind US Open, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati Simona Halep, numarul patru mondial, a fost .

Simona Halep, PRIMA REACTIE dupa ELIMINAREA de la Cincinnati: A fost un pas bun inainte

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, vineri joi, in SUA), cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5, de americanca Madison Keys, locul 18 WTA. Dupa partida pierduta,Simona Halep a.

Simona Halep a fost eliminata de la Cincinnati de Madison Keys. Ce i-a adus infrangerea

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Campioana noastra a inceput bine actul secund si a condus cu 2-0, si-a pierdut serviciul, dar a revenit si s-a desprins la 4-1. Sportiva a facut un nou break si a incheiat setul cu 6-3. Ce i-a adus infrangerea? Simona .

VIDEO Simona Halep, antrenament la Cincinnati alaturi de Darren Cahill

Ajunsa la Cincinnati dupa ce la Toronto a fost nevoita sa abandoneze, Simona Halep a avut parte de un antrenament special pe taram american, fostul lider mondial pregatindu-se alaturi de Darren Cahill.

Simona Halep, calificata in optimi la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati OhioSUA), dotat cu premii totale de 2. 486 dolari, dupa ce.

Simona Halep, eliminata in optimi la Cincinnati. Un ultim game greu de explicat

Jucatoarea Simona Halep a parasit, joi noapte, turneul WTA de la Cincinnati in faza optimilor de finala.

Sacrificiile pe care le-a facut Simona Halep, pana la Wimbledon. Ce a pierdut odata cu eliminarea de la Cincinnati

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa 1-6, 6-3, 5-7 cu Madison Keys. Multi s-au grabit sa o critice inca o data, argumentele fiind aceleasi ca de fiecare data cand numarul 4 WTA pierde un meci: pe Simona o intereseaza doar banii. Nimic mai fals! Campioana de .

Simona Halep, meci chinuitor in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep a avut parte de un adevarat test la Cincinnati, unde a trecut in trei seturi de Ekaterina Alexandrova.

Pericolele care o pandesc pe Simona Halep la Cincinnati. Ce cred americanii despre accidentarile sale

Simona Halep isi revine dupa accidentarea suferita la Rogers Cup si este tot mai sigura ca va juca si la Cincinnati. Jurnalistii americani se intreaba daca 2019 va fi anul Simonei. Nu ar fi exclus, dar Simona trebuie sa evite pe viitor alte accidentari pentru a redeveni numarul 1 mondial. Simona Halep la Cincinnati. Sportiva .

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Madison Keys se va juca vineri, dupa ora 02:00

Partida dintre Simona Halep 4 WTA) si Madison Keys 18 WTA), din optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati va avea loc in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 02:00. Confruntarea este ultima a zilei pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )