Libnet.ro
UNICEF

16:01

Simona Halep, mesaj pentru nationala de tineret. Ce le cere fostul lider WTA baietilor lui Radoi sa faca in continuare

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, mesaj pentru nationala de tineret. Ce le cere fostul lider WTA baietilor lui Radoi sa faca in continuare

Simona Halep va juca azi in turul al treilea al turneului de la eastbourne, dar cu un ochi este pe nationala de tineret, care e calificata in semifinalele Euro2019. continuă pe Adevărul

Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei. Ce le cere jucatorilor sa faca joi

Simona Halep le-a transmis un mesaj deosebit tinerilor fotbalisti care au scris istorie zilele trecute. Echipa nationala a Romaniei este acum calificata in semifinalele Euro2019. Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei Fostul lider WTA va juca, in cursul zilei de azi, in turul al treilea de la eastbourne. Cu toate astea, nu poate .

Simona Halep, incurajari pentru nationala Under 21 a Romaniei: Sa fie seriosi, concentrati si sa lupte pentru fiecare meci pe care il joaca

Romania U21 va disputa, joi, semifinala Campionatului European din Italia si San Marino, contra Germaniei U21, iar printre cei care si-au aratat sustinerea pentru tricolorii pregatiti de Mirel Radoi se numara si Simona Halep 7 WTA).

Simona Halep ameninta cu retragerea din Fed Cup:Gata! Eu nu mai joc!Ce o nemultumeste pe fostul numar 1 WTA

Simona Halep a declarat intr-o conferina de presa ca va renunta la echipa de Fed Cup a Romaniei in semn de boicot.

Simona Halep, inainte de debutul la Eastbourne: Am jucat foarte bine in trecut pe iarba si sper sa o fac din nou

Simona Halep 7 WTA) a inceput perfect sezonul de iarba, duminica, trecand in turul doi in proba de dublu de la Eastbourne, alaturi de Raluca Olaru. Fostul lider mondial are asteptari mari si la simplu, unde va debuta marti.

VICTORIE pentru Simona Halep la turneul de la Eastbourne

Simona Halep7 WTA) s-a calificat in sferturile turneului de la WTA Eastbourne. Romanca a invins-o, miercuri, pe sportivadin Slovenia, Polona Hercog 60 WTA).

Wimbledon: Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 7; Roger Federer, al doilea favorit, peste Rafael Nadal

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat miercuri lista capilor de serie pentru competitia care se va desfasura in perioada 1-14 iulie. Romania are o singura reprezentanta in randul capilor de serie pe tabloul de simplu feminin, Simona Halep urmand sa fie favorita numarul 7. Pe tabloul de simplu masculin, Roger Federer 3 ATP) a fost desemnat al doilea favorit, dupa sarbul Novak Djokovic 1 ATP), dar inaintea lui Rafael Nadal 2 ATP), cap de serie numarul 3.

Simona Halep, iNSARCINATA!? Cand devine MAMICA? A RECUNOSCUT! Abia astept ziua

Chiar daca Simona Halep nu a ramas inca insarcinata, instinctul matern al Simonei Halep este deja dezvoltat.

Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Fanii lui Smiley sunt in delir, dupa ce artistul s-a fotografiat cu cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, marea Simona Halep, relateaza libertatea. ro.

WTA Eastbourne: Simona Halep va evolua miercuri la simplu (cu Polona Hercog), dar si la dublu

Ziua de miercuri va fi una plina de actiune pentru Simona Halep, jucatoarea noastra urmand sa evolueze in proba de simplu de la Eastbourne cu Polona Hercog, din optimi), dar si in cea de dublu alaturi de Raluca Olaru). Competitia britanica este dotata cu premii totale in valoare de 684. 080 de euro.

Simona Halep, calificare la pas in optimile de la WTA Eastbourne: Sportiva noastra nu i-a dat nicio sansa lui Su-Wei Hsieh (VIDEO)

Simona Halep 7 WTA) a dispus in minimum de seturi de Su-Wei Hsieh 29 WTA), scor 6-2 6-0, marti seara, astfel ca s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )