Libnet.ro
UNICEF

19:32

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Simona Halep face figura de principala favorita la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, iar joi lidera mondiala si-a aflat prima adversara.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Roland Garros. Pe cine va infrunta romanca

Simona Halep si-a aflat, joi seara, adversara din primul tur la Roland Garros. Romanca va juca in primul tur de la Roland Garros impotriva lui Alison Riske 27 de ani, 105 WTA). Potrivit gsp. ro, liderul .

Simona Halep a aflat impotriva cui va juca la Roland Garros. Tragere la sorti cu noroc pentru liderul mondial

Simona Halep, liderul din acest moment al clasamentului WTA, si-a aflat adversarele de la Roland Garros 2018. Potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris, jucatoarea noastra va juca in prima runda de la.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romnia - Simona Halep vs Alison Riske, n primul tur

Simona Halep 1 WTA), principala favorita, isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva americancei Alison Riske 105 WTA), potrivit tragerii la sorti efectuate vineri, la Paris. Se actualizeaza.

WTA Strasbourg: Mihaela Buzarnescu se califica in semifinale, dupa ce a eliminat un fost lider mondial

Performanta uluitoare reusita de jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu. Ea a reusit, joi, sa se califice in semifinalele turneului WTA de la Strasbourg Franta), dupa ce a trecut de taiwaneza.

Mihaela Buzarnescu a surclasat una dintre revelatiile de la Australian Open si va juca in semifinale la Strasbourg

Mihaela Buzarnescu este in semifinalele turneului de la Strasbourg, dupa o victorie categorica contra unei jucatoare care a impresionat la Australian Open.

WTA: Top 10 al celor mai valoroase jucatoare din lume pe zgura - Simona Halep, pe prima pozitie

Cu cateva zile inainte de startul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, site-ul WTA a dat publicitatii clasamentul celor mai bune jucatoare din lume pe zgura. Simona Halep 1 WTA) domina tenisul mondial feminin la acest capitol, avand un avantaj urias in fata principalelor rivale. Olandeza Kiki Bertens are al doilea cel mai bun index pe suprafata rosie in ultimii patru ani, in timp ce locul trei este ocupat de ucraineanca Elina Svitolina.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in sferturile de finala la Strasbourg

Mihaela Buzarnescu, locul 32 in clasamentul mondial al tenisului feminin, s-a calificat in sferturile de finala de la Strasbourg.

WTA: Simona Halep, lider pentru a 29-a saptamna; A urcat pe prima pozitie si n clasamentul pentru Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep nu a fost cu noroc nici la a doua incercare de a castiga turneul de la Roma a pierdut ultimele doua finale), insa punctele acumulate au ajutat-o sa urce pe prima pozitie in clasamentul pentru Turneul Campioanelor a devansat-o pe Caroline Wozniacki). De asemenea, Halep si-a trecut in CV saptamana cu numarul 29 in postura de lider mondial. Romania are sase jucatoare in TOP 100 WTA.

Simona Halep, in topul celor mai influente personalitati sportive ale anului 2018. Pe ce loc se afla sportiva noastra si pe cine devanseaza

Jucatoare romana de tenis Simona Halep nu se afla doar doar in top WTA, ci si in clasamentul celor mai influente personalitati sportive ale anului 2018 realizat de ESPN. Din cele 100 de personalitati nominali.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )