Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Eastbourne (WTA)

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in sferturi la Eastbourne (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 998. 712 dolari, miercuri,. continuă pe Antena3

Simona Halep, calificare in sferturi la Eastbourne

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne dupa un meci de trei seturi cu Polona Hercoq.

Simona Halep a defilat la Eastbourne

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Su.

Asa am trait Simona Halep in optimi la Eastbourne

Simona Halep are parte de un start foarte bun de sezon pe iarba la Eastbourne, ultimul turneu de pregatire inaintea Grand Slam-ului de la Wimbledon.

Organizatorii au anuntat ora la care va juca, joi, Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne

Simona Halep 7 WTA) va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber 5 WTA) si in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne.

Simona Halep revine azi pe teren. De la ce ora este programat meciul ei din turul II al turneului de la Eastbourne

Simona Halep va debuta la Eastbourne, turneul de categorie Premier, direct in mansa secunda. Va fi primacompetitie pe iarba din acest an ajucatoarei nascute in Constanta.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Eastbourne

Simona Halep va debuta la Eastbourne, turneul de categorie Premier, direct in mansa secunda. Va fi primacompetitie pe iarba din acest an ajucatoarei nascute in Constanta.

OFICIAL: Ashleigh Barty, noul lider al ierarhiei; Simona Halep a urcat pe 7

Ashleigh Barty este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, australianca urcand pe prima pozitie a ierarhiei WTA dupa ce a castigat turneul de la Birmingham. Conform clasamentului din aceasta saptamana, Simona Halep a urcat un loc, aflandu-se acum pe 7.

WTA Eastbourne: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep Raluca Olaru continua parcursul bun la Eastbourne. Dupa ce au trecut in primul tur de principalele favorite, romancele au invins in sferturi echipa Alicja RosolskaZhaoxuan Yang PoloniaChina), scor 2-6, 6-0, 10-4 si s-au calificat in penultimul act al competitiei. Meciul a durat o ora si doua minute.

VICTORIE pentru Simona Halep la turneul de la Eastbourne

Simona Halep7 WTA) s-a calificat in sferturile turneului de la WTA Eastbourne. Romanca a invins-o, miercuri, pe sportivadin Slovenia, Polona Hercog 60 WTA).

WTA Eastbourne: Simona Halep va evolua miercuri la simplu (cu Polona Hercog), dar si la dublu

Ziua de miercuri va fi una plina de actiune pentru Simona Halep, jucatoarea noastra urmand sa evolueze in proba de simplu de la Eastbourne cu Polona Hercog, din optimi), dar si in cea de dublu alaturi de Raluca Olaru). Competitia britanica este dotata cu premii totale in valoare de 684. 080 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )