Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep s-a retras din turneul de la Stuttgart

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a retras din turneul de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a retras, marti, din turneul de la Stuttgart, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, potrivit site-ului WTA. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep se retrage din turneul de la Stuttgart

Numarul 2 mondial, Simona Halep, a anuntat ca nu va participa la turneul pe zgura de la Stuttgart, Germania, dupa ce in weekend a jucat trei meciuri pentru Romania in semifinala de Fed Cup pierduta in fata.

Cum poate ajunge Simona Halep numarul unu mondial dupa Stuttgart

Fed Cup e de acum istorie si pentru Simona Halep sezonul continua cu turneul de la Stuttgart, unul la finalul caruia jucatoarea din Romania poate redeveni numarul unu in clasamentul mondial WTA.

Simona Halep, forfait de la turneul de la Stuttgart - Pauza de doua saptamani

Accidentata si obosita dupa maratorul pe care l-a facut la Rouen pentru nationala de FedCup a Romaniei a jucat trei partide in doua zile contra Frantei), Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la turneul de la Stuttgart competitie de categorie Premier). Locul doi mondial a precizat si cat va lipsi de pe teren: doua saptamani.

ULTIMA ORA: Simona Halep s-a retras de la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep a declarat forfait si nu va mai participa la turneul de la Stuttgart programat in aceasta sapatmana.

Simona Halep s-a retras de la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep a declarat forfait si nu va mai participa la turneul de la Stuttgart programat in aceasta sapatmana.

Halep a cedat: Simona s-a retras de la turneul de la Stuttgart. Motivul pentru care a fost nevoita sa ia aceasta decizie

Simona Halep 2 WTA) a jucat, in weekend, pentru echipa Romaniei de Fed Cup, acolo unde a fost suprasolicitata, stand pe teren aproape 6 ore.

Sezon infernal pentru Simona Halep pe zgura

Simona Halep poate redeveni numarul unu mondial chiar in aceasta saptamana la turneul de la Stuttgart, primul al sezonului pe zgura, insa pentru jucatoarea din Romania se anunta o primavara extrem de incarcata.

WTA Stuttgart: Simona Halep, duel in turul doi cu invingatoarea disputei dintre Sara Sorribes Tormo si Andrea Petkovic

Simona Halep, locul 2 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi la turneul de la Stuttgart cu invingatoarea meciului dintre Sara Sorribes Tormo si Andrea Petkovic.

Simona Halep, prima declaratie dupa infrangerea cu Franta: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga. Nu consider ca am jucat singura

Confruntarea cu Franta a lasat urme, iar Simona Halep a declarat forfait de la turneul de la Stuttgart. Numarul doi mondial a vorbit in premiera despre infrangerea cu Franta pentru Digisport: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga meciul. Nu consider ca am jucat singura.

Simona Halep joaca direct in turul 2 la Stuttgart. Posibila adversara

Dupa semifinala Fed Cup contra Frantei, unde a adus cele doua puncte ale Romaniei, Simona Halep revine in circuitul WTA la Stuttgart.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )