Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep, saptamana cu numarul 47 in fruntea clasamentului WTA. A marit diferenta fata de Wozniacki

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, saptamana cu numarul 47 in fruntea clasamentului WTA. A marit diferenta fata de Wozniacki

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 47 in fruntea clasamentului WTA si cu greu mai poate pierde acest loc pana la finalul anului. continuă pe Adevărul

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 47 pe primul loc mondial

Simona Halep a ajuns la saptamana cu numarul 47 in fruntea ierarhiei mondiale, avansul jucatoarei noastre fata de Caroline Wozniacki crescand la 2. 555 de puncte. Mihaela Buzarnescu se mentine pe 23, in timp ce Irina Begu a urcat de pe 55 pe 53. Se actualizeaza.

Traseu greu pentru Simona Halep la Wuhan. De cine trebuie sa treaca liderul WTA pentru a castiga trofeul

Simona Halep va evolua saptamana viitoare la Wuhan, in China, unde va intra direct in turul secund al competitiei.

Vesti bune pentru Simona Halep. Avans urias in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep si-a marit avansul in fruntea clasamentului mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, chiar daca nu a jucat saptamana trecuta. Halep are acum peste.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4). Se actualizeaza.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova, n turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-2 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4).

FOTO Simona Halep i-a dat pe spate pe chinezi! Cum s-a imbracat liderul WTA la petrecerea jucatoarelor de la Wuhan

Simona Halep se afla in China, unde va participa saptamana viitoare la turneul de la Wuhan, prima competitie din circuitul asiatic.

WTA Wuhan: Monica Niculescu, Lucky Loser: O poate ntlni pe Simona Halep n turul secund

Monica Niculescu, locul 81 WTA, va evolua pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, dupa ce Magdalena Rybarikova s-a retras din cauza unei probleme la caile respiratorii. Astfel, Monica, initial eliminata in calificari, o va intalni in primul tur pe Dominika Cibulkova, iar daca o va invinge, se va duela cu Simona Halep in turul secund al turneului din China.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova se va disputa marti, n jurul orei 16:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Wuhan au dat publicitatii progamul zilei de marti, meciul dintre Simona Halep si Dominika Cibulkova urmand sa fie ultimul de pe arena centrala. Confruntarea ar trebui sa inceapa undeva in jurul orei 16:00, ora Romaniei.

Alarma la Wuhan! Simona Halep acuza probleme mari si nu stie daca poate juca. Cand ar trebui sa debuteze liderul WTA

Simona Halep se afla in China, unde s-a pregatit pentru revenirea in competitii, ea fiind principala favorita a turneului de la Wuhan.

Simona Halep inaintea debutului de marti la actuala editie a Wuhan Open: Abia astept sa dau tot ce am mai bun

Simona Halep, liderul WTA, a declarat ca este nerabdatoare sa dea tot ce are mai bun la turneul Wuhan Open, la care in anii trecuti nu a avut evolutii foarte bune. Halep va debuta la actuala editie a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3395 seconds )