Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep si-a intrerupt antrenamentul de dinaintea turneului din China. Ce s-a intamplat cu romanca

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a intrerupt antrenamentul de dinaintea turneului din China. Ce s-a intamplat cu romanca

Antrenamentul liderului WTA, Simona Halep, de dinaintea debutului la turneul de la Wuhan din China a fost intrerupt, duminica, pentru cateva minute dupa ce sportiva din Romania a acuzat dureri de spate. Liderul. continuă pe Antena3

Simona Halep, tinuta de senzatie inaintea turneului de la Wuhan

Simona Halep aparut imbracata intr-o tinuta care a captat privirileinaintea inceperii turneului de la Wuhan, in China. Sportiva noastra a postat pe pagina ei de socializare o fotografie in care poate fi.

WTA Wuhan: Monica Niculescu, Lucky Loser: O poate ntlni pe Simona Halep n turul secund

Monica Niculescu, locul 81 WTA, va evolua pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, dupa ce Magdalena Rybarikova s-a retras din cauza unei probleme la caile respiratorii. Astfel, Monica, initial eliminata in calificari, o va intalni in primul tur pe Dominika Cibulkova, iar daca o va invinge, se va duela cu Simona Halep in turul secund al turneului din China.

SURPRIZA pentru SIMONA HALEP! Termina ANUL iN FORTA! Anunt de milioane

Simona Halep a dezvaluit ca este gata de turneul de la Wuhan, unde o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika.

Simona Halep, interviu pentru Reuters: Visul meu a fost sa devin nr.1 mondial si am reusit

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, intr-un interviu telefonic pentru Reuters, ca succesul ei din acest an la Roland Garros a ajutat-o sa-si confirme statutul de lider WTA. Simona Halep se afla.

Simona Halep: Daca as putea sa dau timpul inapoi, as face totul exact la fel. Un interviu despre munca, disciplina si lectii de viata

Simona Halep straluceste cand intra intr-o incapere. Nu prin accesorii, haine care ies in evidenta sau extravaganta, ci printr-o caracteristica tot mai greu de gasit in lumea superficiala in care traim. Autenticitate. Simona zambeste mult, este.

Simona Halep, fara Darren Cahill la Wuhan, dar cu un nou membru in echipa: Cine e tanarul de doar 21 de ani care a aparut langa sportiva in China

Simona Halep revine pe terenul de tenis pentru primul meci dupa infrangerea socanta suferita inca din primul tur de la US Open. Romanca va participa in turneul de la Wuhan unde va juca direct in turul doi.

FOTO Simona Halep i-a dat pe spate pe chinezi! Cum s-a imbracat liderul WTA la petrecerea jucatoarelor de la Wuhan

Simona Halep se afla in China, unde va participa saptamana viitoare la turneul de la Wuhan, prima competitie din circuitul asiatic.

Simona Halep, primele impresii de la Wuhan

Pentru Simona Halep turneul de la Wuhan va primul dupa eliminarea suferita in primul tur la US Open.

Simona Halep ii da peste nas Serenei Wiliams, dupa scandalul de la US Open: Nu vreau sa comentez ce s-a intamplat in finala de la US Open, dar...

Simona Halep a vorbot pentru prima data despre ce s-a intamplat la US Open, acolo unde in finala Serena Williams a provocat un scandal mosntru. intrebata de jurnalistii aflati in China, la Wuhan, daca are.

Simona Halep ii da peste nas Serenei Wiliams, dupa scandalul de la US Open

Simona Halep a vorbot pentru prima data despre ce s-a intamplat la US Open, acolo unde in finala Serena Williams a provocat un scandal mosntru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )