Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep, in topul tunurilor financiare in 2019. Barty a scris istorie: l-a invins pe Federer la castiguri

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, in topul tunurilor financiare in 2019. Barty a scris istorie: l-a invins pe Federer la castiguri

Simna Halep puncteaza in topul celor mai mari castiguri din tenis 2019, chiar daca a incheiat anul cu un singur trofeu, in timp ce Barty a stabilit un record pentru WTA. continuă pe Adevărul

Ashleigh Barty, peste Roger Federer la incasari in 2019 - Cat a castigat Simona Halep (locul 8)

Anul formidabil al lui Ashleigh Barty s-a vazut din plin si din punct de vedere financiar, jucatoarea din Australia reusind sa urce pe podium in ceea ce priveste incasarile din 2019. Ash s-a clasat pe 3, in fata marelui Roger Federer 4). Simona Halep s-a situat pe locul 8. Ierarhia a fost una comuna: ATP+WTA.

Suma FABULOASA castigata de tenismena Simona Halep in 2019

Simona Halep a avut un an reusit, atat pe plan profesional, cat si personal. Romanca a castigat, in 2019, din tenis6. 442 de euro, fiind adoua jucatoare din lume in ierarhia banilor, dupa aus.

Simona Halep a uimit din nou! A ales o rochie neagra, eleganta, dar incaltamintea a atras toate privirile

Simona Halep a uimit din nou cu tinuta pe care a ales sa o poarte la un eveniment la care a participat recent. Campioana de la Wimbledon s-a imbracat cu o rochie neagra, eleganta si a purtat un ceas primit cadou de la sponsorul ei, dar incaltamintea sportivei a atras toate privirile. Simona Halep, in .

VIDEO Simona Halep si Banca Transilvania marcheaza Ziua Nationala cu un clip international emotionant

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a lansat un clip international cu Simona Halep, cel mai cunoscut sportiv roman la aceasta ora, pentru a marca 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei cu un mesaj puternic si emotionant pentru romanii din afara.

Ce mesaj le-a transmis Darren Cahill romanilor de Ziua Nationala. Simona Halep a reactionat si ea

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill a publicat pe contul personal de Twitter, duminica, de Ziua Nationala, un mesaj adresat romanilor.

Barbara Schett: Simona Halep imi aduce aminte de Martina Hingis - Ce sanse ii da sa castige un nou Grand Slam

Este cunoscuta iubitorilor de tenis de la emisiunea Game, Schett Mats, fiind una dintre figurile des vazute pe durata turneelor de Grand Slam. Barbara Schett 43 de ani) a dat unele pronosticuri in legatura cu sezonul 2020, austriaca vorbind si despre sansele Simonei Halep de a castiga un nou titlu de Grand Slam.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )