Libnet.ro
UNICEF

12:45

SOC: Simona Halep a RAMAS FARA ANTRENOR! Darren Cahill a pus capat colaborarii cu lidera WTA. Motivele deciziei si reactia romancei (FOTO)

B1 B1,
SOC: Simona Halep a RAMAS FARA ANTRENOR! Darren Cahill a pus capat colaborarii cu lidera WTA. Motivele deciziei si reactia romancei (FOTO)

Darren Cahill nu mai este antrenorul Simonei Halep! Antrenorul australian a anuntat ca este nevoit sa renunte la colaborarea cu sportiva pe care a dus-o pe primul loc mondial din motive familiale. Simona Halep i-a. continuă pe B1

S-a AFLAT! Cine o va antrena pe Simona Halep, dupa DESPARTIREA de Darren Cahill. Nici MAREA sa RIVALA nu s-ar fi asteptat la o asemenea varianta...

Simona Halep a ramas fara antrenor, dupa decizia suprinzatoare a lui Darren Cahill. Antrenorul australian a anuntat ca este nevoit sa renunte la colaborarea cu sportiva pe care a dus-o pe primul loc mondial.

Simona Halep nu va mai fi antrenata de Darren Cahill in 2019

Simona Halep, numarul 1 mondial, nu va mai fi antrenata de australianul Darren Cahill in 2019, a anuntat tehnicianul, care a spus ca renunta la colaborare din motive familiale.

Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborarea cu Simona Halep

Darren Cahill a facut un anunt mai putin asteptat in lumea tenisului, antrenorul australian precizand ca nu va mai continua si in 2019 colaborarea cu Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Pe contul personal de Instagram, Cahill a spus si de ce a ajuns la aceasta decizie: motive familiale. Se actualizeaza.

Final de drum: Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborarea cu Simona Halep / Am fost att de norocoasa sa particip n calatoria aceasta alaturi de tine, spune liderul mondial

Darren Cahill a facut un anunt mai putin asteptat in lumea tenisului, antrenorul australian precizand ca nu va mai continua si in 2019 colaborarea cu Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Pe contul personal de Instagram, Cahill a spus si de ce a ajuns la aceasta decizie: motive familiale.

Cum a reactionat Simona Halep dupa ce Darren Cahill a anuntat ca renunta la colaborare

Simona Halep a reactionat imediat dupa ce Darren Cahill a anuntat ca nu va mai continua colaborarea cu jucatoarea din Constanta.

Mesajul lui Darren Cahill la despartirea de Simona Halep. Ce l-a determinat pe australian sa ia aceasta decizie

Simona Halep si Darren Cahill vor inceta colaborarea in 2019, australianul explicand ce l-a determinat sa faca acest pas.

Simona Halep nu va mai fi antrenata de Darren Cahill

Simona Halep, numarul 1 mondial, nu va mai fi antrenata de australianul Darren Cahill in 2019. Tehnicianul este cel care a anuntat trista veste. Stire in curs de actualizare .

Darren Cahill nu o mai antreneaza pe Simona Halep

Australianul Darren Cahill nu va mai lucra cu Simona Halep in circuitul mondial profesionist, a anuntat acesta vineri seara intr-o postare pe retelele de socializare.

Momente emotionante cu Darren Cahill si Simona Halep. Ne-au dat lacrimile

Darren Cahill si Simona Halep colaboreaza de trei ani. Au fost momente dificile in aceasta perioada, dar si clipe de mare bucurie.

Darren Cahill, despre ce o tine in loc pe Simona Halep

Simona Halep si Darren Cahill au vorbit pentru podcastul WTA Insider despre ce au insemnat pentru ei ultimii ani si cat de mult conteaza sa fii pe primul loc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )