Libnet.ro
UNICEF

09:45

O stoarce de energie! Care este jucatoarea din circuitul WTA care ii face cele mai mari probleme Simonei Halep!

Adevărul Adevărul,
O stoarce de energie! Care este jucatoarea din circuitul WTA care ii face cele mai mari probleme Simonei Halep!

Simona Halep a dezvaluit numele jucatoarei din circuitul feminin in compania careia joaca cele mai istovitoare meciuri. continuă pe Adevărul

BRD Bucharest Open: Miriam Bulgaru, nvinsa la debutul n circuitul WTA

Miriam Bulgaru locul 398 WTA), beneficiara unui wild-card, a pierdut primul sau meci disputat pe tabloul principal al unui turneu WTA, fiind invinsa de chinezoaica Yafan Wang 84 WTA), in runda inaugurala de la BRD Bucharest Open.

FOTO Mihaela Buzarnescu, urcarea continua din clasamentul WTA, calificarea n turul doi de la Bucuresti si lupta pentru un autograf

Mihaela Buzarnescu nu mai este o surpriza, este deja o certitudine. Cu victorii in acest an la nume importante din circuit Elina Svitolina, Jelena Ostapenko, Kiki Bertens, Camila Giorgi, Alize Cornet etc), Miki a facut foarte bine trecerea de la iarba ultimul turneul la care a participat a fost Wimbledon-ul) la zgura de la BRD Bucharest Open. Numarul 25 in lume a practicat un joc solid, fara sperante pentru incomoda Danka Kovinic. A fost greu, desi de pe margine poate a parut altfel, a marturisit sportiva la putin timp dupa victorie. Rezultatele foarte bune din ultima perioada nu au ramas fara urmari, Miki fiind asaltata de multi fani pentru autografe si fotografii.

Dieta. Andreea Raicu a dezvaluit care este secretul siluetei sale de invidiat

Dieta. Este intr-o forma maxima la 41 de ani, dar Andreea Raicu recunoaste ca secretul consta in a fi in coordonare cu sine insasi. Dieta. Buna dimineata! Zilele mele incep mereu cu un pahar cu apa.

Dieta 16:8, un mare pericol pentru organismul nostru. Care este cauza

Atunci cand iti doresti sa slabesti cateva kilograme esti tentat sa urmezi dietele care au dat roade pentru alte persoane fara sa iti dai seama ca iti pui sanatatea in mare pericol. Dieta 16:8,.

Noi detalii despre incidentul aviatic din judetul Bacau. Care este starea pilotilor care s-au catapultat inainte de prabusire

Cei doi piloti care s-au catapultat in urma accidentului aviatic produs in judetul Bacau beneficiaza in continuare de tratament medical, dar si de consiliere psihologica, starea lor de sanatate evoluand in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )