Libnet.ro
UNICEF

22:47

WTA Eastbourne: Mihaela Buzarnescu si Anna-Lena Friedsam, in sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Eastbourne: Mihaela Buzarnescu si Anna-Lena Friedsam, in sferturile probei de dublu

Echipa formata din Mihaela Buzarnescu Romania) si Anna-Lena Friedsam Germania) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Eastbourne, dupa ce a trecut de perechea Nadiya KichenokAbigail Spears UcrainaSUA), scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si doua minute. continuă pe Hotnews

WTA Eastbourne: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep Raluca Olaru continua parcursul bun la Eastbourne. Dupa ce au trecut in primul tur de principalele favorite, romancele au invins in sferturi echipa Alicja RosolskaZhaoxuan Yang PoloniaChina), scor 2-6, 6-0, 10-4 si s-au calificat in penultimul act al competitiei. Meciul a durat o ora si doua minute.

WTA Eastbourne: Halep si Olaru au produs surpriza in primul tur la dublu - Le-au eliminat pe principalele favorite dupa ce au revenit spectaculos in ambele seturi

Perechea Simona Halep Raluca Olaru a produs surpriza in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Eastbourne, invingandu-le pe Gabriela Dabrowski Canada) si Yifan Xu China), principalele favorite. Romancele au revenit spectaculos in ambele seturi ale meciului, impunandu-se cu 7-65), 7-5, dupa o ora si 37 de minute.

WTA Eastbourne: Meciul Simonei Halep cu Angelique Kerber din sferturi are loc joi, in jurul orei 14:30

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne.

Simona Halep, calificare la pas in optimile de la WTA Eastbourne: Sportiva noastra nu i-a dat nicio sansa lui Su-Wei Hsieh (VIDEO)

Simona Halep 7 WTA) a dispus in minimum de seturi de Su-Wei Hsieh 29 WTA), scor 6-2 6-0, marti seara, astfel ca s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne.

WTA Eastbourne: Elina Svitolina (favorita 5), eliminata in turul doi de Alize Cornet

Elina Svitolina 8 WTA), cap de serie numarul 5, a parasit turneul de la Eastbourne inca din turul al doilea primul meci jucat). Ucraineanca a fost invinsa in doua seturi de frantuzoaica Alize Cornet 55 WTA), scor 6-3, 7-63), la capatul unei partide perturbate de ploaie.

WTA Eastbourne: Su-Wei Hsieh, adversara Simonei Halep in turul al doilea

Su-Wei Hsieh, locul 29 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe jucatoarea italiana Camila Giorgi, locul 41 WTA, in primul tur al turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

WTA Eastbourne: Caroline Wozniacki, campioana en-titre, eliminata dupa ce a ratat o minge de meci Pliskova, Bertens si Sabalenka, in sferturi (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki favorita nr. 11 si campioana en-titre) a fost eliminata in optimile turneului de la Eastbourne. Daneza a ratat o minge de meci in momentul in care servea la scorul de 5-4 in setul decisiv si a fost in cele din urma invinsa de Aryna Sabalenka 8), scor 2-6, 6-4, 7-65). Printre jucatoarele calificate in sferturi se numara Karolina Pliskova 2), Kiki Bertens 3) si Angelique Kerber 4).

WTA Eastbourne: Simona Halep va evolua miercuri la simplu (cu Polona Hercog), dar si la dublu

Ziua de miercuri va fi una plina de actiune pentru Simona Halep, jucatoarea noastra urmand sa evolueze in proba de simplu de la Eastbourne cu Polona Hercog, din optimi), dar si in cea de dublu alaturi de Raluca Olaru). Competitia britanica este dotata cu premii totale in valoare de 684. 080 de euro.

VIDEO WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh Duel cu tocatorul de nervi

Wimbledon-ul se apropie cu pasi mari si repezi, iar ultima verificare poate fi facuta la Eastbourne. Si ce test mai bun putea sa primeasca Simona Halep la meciul de debut turul al doilea) daca nu o confruntare cu tocatorul de nervi Su-Wei Hsieh? Disputa va incepe undeva dupa ora 19:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )