Libnet.ro
UNICEF

16:46

WTA Istanbul: Andreea Mitu s-a calificat in sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Istanbul: Andreea Mitu s-a calificat in sferturile probei de dublu

Perechea Andreea Mitu/Alexandra Panova Romania/Rusia) s-a calificat, luni, in sferturile de finale ale probei de dublu la turneul de categorie WTA International de la Istanbul. continuă pe Hotnews

WTA Istanbul: Andreea Mitu, in sferturile probei de dublu

Perechea Andreea Mitu Romania) / Alexandra Panova Rusia) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Istanbul.

wTA Istanbul: Irina Bara si Ana Bogdan s-au calificat in turul secund al calificarilor

Irina Bara 188 WTA) si Ana Bogdan 148 WTA) s-au calificat in turul secund al calificarilor turneului de la Istanbul dupa ce le-au invins pe Arina Rodionova 177 WTA/Australia), respectiv Anna Bondar 201 WTA/Ungaria).

WTA Istanbul: Ana Bogdan si Irina Bara s-au calificat pe tabloul principal

Ana Bogdan 150 WTA) si Irina Bara 186 WTA) s-au calificat pe tabloul principal al turneului de la Istanbul. Bogdan a trecut in ultimul tur al calificarilor de favorita gazdelor Ipek Oz, iar Bara a eliminat-o pe Julia Glushko, cap de serie numarul 4.

WTA Istanbul: Irina Bara si Sorana Cirstea se vor duela in primul tur

Irina Bara, locul 186 WTA, venita din calificari, va juca impotriva Soranei Cirstea, locul 97 WTA, in primul tur la turneul de categorie WTA International de la Istanbul.

WTA Istanbul: Alexandra Dulgheru, eliminata in ultimul tur al calificarilor

Alexandra Dulgheru 167 WTA), cap de serie numarul 11, a fost invinsa, luni, de Katerina Kozlova Ucraina, locul 91 WTA), cap de serie numarul 2, scor 6-2, 6-4, in ultimul tur al calificarilor turneului de categorie WTA International de la Istanbul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )