Libnet.ro
UNICEF

23:30

WTA Limoges: Ana Bogdan, eliminata n sferturi

Hotnews Hotnews,
 WTA Limoges: Ana Bogdan, eliminata n sferturi

Ana Bogdan, 71 WTA si a patra favorita, a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului WTA de la Limoges Franta), dupa ce a pierdut vineri impotriva Evgeniyei Rodina 88 WTA). Rusoaica s-a impus dupa o ora si 27 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Limoges: Ana Bogdan s-a calificat n sferturile de finala

Ana Bogdan, 71 WTA si a patra favorita, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Limoges Franta), dupa ce a invins-o miercuri seara pe americanca Jamie Loeb, cu 6-2, 7-6 4). Romanca s-a impus dupa o ora si 19 minute in fata locului 183 WTA.

WTA Limoges: Ana Bogdan, n optimile competitiei

Ana Bogdan, locul 71 mondial si cap de serie numarul 4, s-a calificat, luni, in optimile turneului de la Limoges Franta), cu premii de 125. 000 de dolari.

Ana Bogdan ajunge in sferturi la Limoges

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, miercuri, intre cele mai bune opt jucatoare la turneul WTA de la Limoges, Franta.

WTA Limoges: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul nti de Mandy Minella

Cap de serie numarul unu, Mihaela Buzarnescu beneficiara a unui wild-card) a parasit turneul WTA de la Limoges in turul intai, jucatoarea noastra cedand in trei seturi, scor 4-6, 7-5, 6-4, in fata sportivei Mandy Minella 111 WTA).

Ana Bogdan s-a calificat in optimi la turneul de la Limoges

Ana Bogdan, locul 71 mondial si cap de serie numarul 4, s-a califica in optimile turneului de la Limoges Franta), cu premii de 125. 000 de dolari.

Victorie pentru Ana Bogdan la Limoges

Jucatoarea Ana Bogdan a debutat cu un succes la turneul WTA de la Limoges, dotat cu premii totale in valoare de 125. 000 de euro.

WTA Limoges: Monica Niculescu s-a calificat n optimile turneului/ Alexandra Dulgheru, eliminata n primul tur

Monica Niculescu, locul 78 WTA si cap de serie numarul 5, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Viktoria Tomova din Bulgaria, locul 156 WTA, califcandu-se in optimile turneului de la Limoges, cu premii in valoare totala de 150. 000 de dolari. in alt meci, Alexandra Dulgheru a fost eliminata de Renata Voracova, locul 693 WTA.

WTA Limoges: Monica Niculescu va iesi din Top 100 WTA dupa mai bine de opt ani/ nfrngere n optimi

Monica Niculescu, locul 78 WTA si cap de serie numarul 5, s-a oprit in optimile turneului de la Limoges, dotat cu premii in valoare totala de 150. 000 de euro, dupa ce a fost invinsa de Margarita Gasparyan, locul 105 WTA, scor 2)6-7, 6-2, 6-3. Jucatoarea romana de 31 de ani era detinatoarea trofeului la Limoges si, pentru ca nu si-a aparat rezultatul de anul trecut, va cobori in clasamentul WTA, cel putin pana pe locul 102.

WTA Limoges: Monica Niculescu s-a calificat n optimile turneului

Monica Niculescu, locul 78 WTA si cap de serie numarul 5, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Viktoria Tomova din Bulgaria, locul 156 WTA, califcandu-se in optimile turneului de la Limoges, cu premii in valoare totala de 150. 000 de dolari.

WTA Limoges: Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu s-au calificat n semifinalele probei de dublu

Echipa formata din Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Limoges, dupa ce a invins echipa ceha Petra Krejsova/Jesika Maleckova, scor 6-4, 2-6, 10-7. Principalele favorite au avut nevoie de o ora si 23 de minute pentru a obtine victoria.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2873 seconds )