Libnet.ro
UNICEF

17:00

Indian Wells (f): Serena Williams, Simona Halep si Karolina Pliskova, in optimile competitiei

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells (f): Serena Williams, Simona Halep si Karolina Pliskova, in optimile competitiei

Serena Williams cap de serie numarul unu) nu a avut probleme cu Zarina Diyas 6-2, 6-0), sportiva din SUA calificandu-se in optimile competitiei. In aceeasi faza a turneului au ajuns si Simona Halep, Karolina Pliskova, Carla Suarez Navarro si Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells. continuă pe Hotnews

Schimbare totala la Simona Halep, a inceput sa isi foloseasca arma sonora (video) + Punctul turneului

Simona Halep s-a descatusat pentru prima oara pe teren, la meciul castigat de luni dimineata la Indian Wells cuVarvara Lepchenko. Iata detalii despre acest lucru, dar si despre punctul meciului, pe care Halep l-a castigat dupa ce a scos o minge si a ajuns aproape de mantinela terenului! .

Indian Wells 2015: Williams a facut instructie cu un star al noului val. Calificata in optimi, dupa doar 53 minute

Indian Wells 2015. Serena Williams, cap de serie numarul 1 si lider mondial, s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa doar 53 de minute de joc, in fata Zarinei Dyias, cap de serie 28. Liderul ameri .

Indian Wells 2015: La ce ora joaca Simona Halep si ceilalti romani

Indian Wells 2015, turul al treilea. Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells cu americanca Varvara Lepchenko, locul 31 WTA. Meciul este programat la ora 20. 30 pe Stadium 1, adica la ora 05. 30 in Romania.

Halep la Indian Wells. Simona a vorbit in premiera despre sinuciderea varului ei gasit spanzurat si a explicat de ce nu a venit la inmormantare

Simona Halep s-a calificat cu emotii in turul 3 la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe Daria Gavrilova. Romanca i-a dedicat victoria varului sau, Nicia Arghir, care s-a spanzurat la inceputul acestei saptamani.

Vineri, 13, debutul lui Halep la Indian Wells. Cine va fi adversara Simonei

Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 68 WTA, si Victor Hanescu, locul 146 WTA, vor evolua, vineri seara si sambata dimineata, la competitiile de tenis de la Indian Wells. Halep o va.

WTA, despre punctul Simonei Halep: Este ireal (video)

Am scris si noi de dimineata despre punctul senzational, pe care il consideram punctul turneului,reusit de Simona Halep in meciul catigat la Indian Wells cuVarvara Lepchenko. Luni seara, WTA a publicat rezumatul video al meciului. Iata si comentariul lor la acest punct.

Monica Niculescu a adus-o in lacrimi pe Serena Williams

Aflata pentru prima data fata in fata cu Serena Williams, liderul tenisului mondial feminin, Monica Niculescu a realizat un meci mare pe arena centrala de la Indian Wells, aducand-o in lacrimi la propriu pe Williams. Dupa mai bine de doua ore de joc americanca s-a impus, cu 7-5, 7-5, la capatul unui joc in care s-a intrecut pe sine in erori nefortate, iar strangerea de mana rece de la final a aratat cat de mult a fost chinuita Serena in acest meci de o Monica Niculescu care s-a autodepasit. Pentru Williams a fost primul meci la Indian Wells dupa un boicot de 14 ani, iar emotia revenirii este posibil sa-si fi spus cuvantul in evolutia americancei. Serena joaca in turul 3 cu Zarina Dyas din Kazahstan si in semifinale poate da peste Simona Halep, daca ambele ajung pana acolo.

Serena Williams: Nu credeam ca ma voi mai intoarce vreodata la Indian Wells

Serena Williams a vorbitjoi seara despre revenirea sa la Indian Wells, dupa un boicot care a durat 14 ani.

Indian Wells: Monica Niculescu, invinsa de Serena Williams in turul doi, scor 7-5, 7-5

Serena Williams, locul 1 mondial, a invins-o, sambata, cu scorul de 7-5, 7-5, pe Monica Niculescu, locul 68 WTA, intr-un meci din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, primul disputat de americanca in California dupa o pauza de 14 ani.

Serena Williams a trecut peste incidentul de la Indian Wells. Ce spune liderul mondial

Serena Williams, numarul 1 mondial, a spus ca a trecut peste amintirile neplacute de la finala din 2001 de la Indian Wells, cand a fost huiduita de public. Liderul WTA a boicotat timp de 14 ani acest turneu, pana la editia din 2015, unde va debuta cu Monica Niculescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )