Libnet.ro
UNICEF

13:30

Monica Niculescu a adus-o in lacrimi pe Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu a adus-o in lacrimi pe Serena Williams

Aflata pentru prima data fata in fata cu Serena Williams, liderul tenisului mondial feminin, Monica Niculescu a realizat un meci mare pe arena centrala de la Indian Wells, aducand-o in lacrimi la propriu pe Williams. Dupa mai bine de doua ore de joc americanca s-a impus, cu 7-5, 7-5, la capatul unui joc in care s-a intrecut pe sine in erori nefortate, iar strangerea de mana rece de la final a aratat cat de mult a fost chinuita Serena in acest meci de o Monica Niculescu care s-a autodepasit. Pentru Williams a fost primul meci la Indian Wells dupa un boicot de 14 ani, iar emotia revenirii este posibil sa-si fi spus cuvantul in evolutia americancei. Serena joaca in turul 3 cu Zarina Dyas din Kazahstan si in semifinale poate da peste Simona Halep, daca ambele ajung pana acolo. continuă pe Online Sport

VIDEO Monica Niculescu, punctul meciului cu Serena Williams - John McEnroe imita in tribuna slice-ul inconfundabil al Monicai

Serena Williams a avut nevoie de doua ore si trei minute pentru a o invinge pe Monica Niculescu 7-5, 7-5, in turul doi de la Indian Wells). Liderul mondial a trebuit sa joace un tenis de calitate pentru a trece de Monica. In setul doi, la scorul de 3-2 pentru Serena si 40-40, Niculescu a reusit punctul partidei: un passing de toata frumusetea. In tribune, John McEnroe a imitat slice-ul inconfundabil al jucatoarei noastre. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

Monica Niculescu: As fi putut sa castig meciul cu Serena Williams

Sunt putin trista, pentru ca as fi putut sa ma desprind la 3-0 in primul set. Cine stie? Am avut sansa sa fac acest lucru, dar am ratat-o. Era 2-1. Ar fi fost o diferenta mare daca as fi reusit sa conduc cu 3-0. Dar nu stiu. Serena Williams este o jucatoare extraordinara si sunt bucuroasa ca am putut sa imi fac jocul. Acesta era planul meu: sa joc relaxata si sa imi fac jocul. Daca sunt relaxata pot sa evoluez cum imi doresc, sa imi fac jocul asa cum este, este ceva special si unic. Daca sunt relaxata si pot juca este dificil pentru adversare, a spus Niculescu.

Monica Niculescu a pierdut greu meciul cu Serena Williams - Hanescu a trecut de Youzhny

Monica Niculescu a rezistat eroic in fata Serenei Williams, dar s-a recunoscut invinsa la final, 5-7, 5-7. Victor Hanescu l-a invins, in schimb, pe rusul Mikhail Youzhny si s-a calificat in turul doi la Indian Wells.

Monica Niculescu a pierdut greu meciul cu Serena Williams. Victor Hanescu a trecut de rusul Mihail Youzhny

Monica Niculescu a rezistat eroic in fata Serenei Williams, dar s-a recunoscut invinsa la final, 5-7, 5-7. Victor Hanescu l-a invins, in schimb, pe rusul Mikhail Youzhny si s-a calificat in turul doi la Indian Wells.

Indian Wells: Monica Niculescu, in turul doi - Urmeaza duelul cu Serena Williams

Monica Niculescu 68 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, sportiva din Romania invingand-o pe Aleksandra Krunic Serbia - 77 WTA), scor 6-2, 6-1. In urmatorul tur, Niculescu o va intalni pe Serena Williams, liderul mondial si principala favorita a turneului californian.

Serena Williams: Monica Niculescu este o luptatoare incredibila

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 mondial, a declarat ca nu a mai intalnit niciodata o adversara precuma fost Monica Niculescu si a precizat ca romanca a fost o luptatoare incredibila, potrivit Mediafax.

Serena Williams, dupa meciul cu Monica Niculescu: A fost o luptatoare incredibila, m-a facut sa muncesc din greu

Jucatoarea americana Serena Williams a declarat, sambata, dupa meciul cu Monica Niculescu ca nu a mai intalnit niciodata o adversara ca sportiva din Romania, care a fost o luptatoare incredibila,.

Serena Williams o elogiaza pe Monica Niculescu

Serena Williams a declarat dupa meciul castigat la Indian Wells cu Monica Niculescu, sambata dimineata, ca nu a juca pana acum niciodata impotriva unei asemenea adversare. Jucatoarea noastra are un mare regret, la capatul partidei jucate contra americancei.

Serena Williams, despre Monica Niculescu: Nu am mai jucat niciodata impotriva unei sportive ca ea, m-a facut sa muncesc din greu

Serena Williams a avut cuvinte de lauda la adresa Monicai Niculescu dupa partida pe care cele doua au jucat-o in turul doi de la Indian Wells. Nu am mai jucat niciodata impotriva unei sportive ca ea, m-a facut sa muncesc din greu, a precizat liderul mondial. Serena s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 7-5, dupa doua ore si trei minute de joc.

Rezumat Monica Niculescu - Serena Williams (video). John McEnroe imita si nu intelege lovitura unica a romancei

Monica Niculescu a facut un meci eroic contra Serenei Williams, sambata dimineata la Indian Wells. Iata imaginile video. La secunda 29, dupa un stop excelent al Monicai Niculescu, fosta legenda a tenisului american John McEnrone imita in tribune lovitura unica executata de romanca. Langa el, patronul turneului Indian Wells,Larry Ellison, este la fel de in ceata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )