Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep a dezvaluit cel mai important lucru pe care l-a invatat de la Darren Cahill. Ce rol au Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Ion Tiriac in viata ei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a dezvaluit cel mai important lucru pe care l-a invatat de la Darren Cahill. Ce rol au Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Ion Tiriac in viata ei

Simona Halep s-a calificat usor in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Zarina Diyas, din Kazahstan. continuă pe Adevărul

A murit Kang Sok Ju, cel mai important politician PRO-AMERICAN din Coreea de Nord

Arhitectul diplomatiei nucleare nord-coreene, Kang Sok Ju, care a negociat in 1994 un acord cu SUA ce a stopat planul american de a lovi militar instalatiile nucleare ale statului asiatic, a incetat din viata.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros (LIVE, miercuri la 12:00)

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Meciul celor doua este programat miercuri in deschiderea programului pe arena centrala Philippe Chatrier 12:00).

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

TENIS Roland Garos: Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni la Paris iar Sorana Cirstea va evolua marti

Ploaia este cel mai dur adversar pana in acest moment pentru toti sportivii de la Openul parizian. Si marti competitia a fost intrerupta din cauza interperiilor astfel ca de la ora 12. 00 o serie de partide au fost intrerupte.

Simona Halep si Irina Begu au aflat orele la care vor juca in turul secund la Roland Garos

Organizatorii au anuntat programul zilei de miercuri de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Romania este reprezentata, in turul 2, pe tabloul de simplu feminin de Simona Halep si Irina Begu. Favorita numarul sase o va intalni pe Zarina Diyas 90 WTA) pe arena Philippe-Chatrier, in primul meci al zilei, de la ora 12:00 ora Romanei). Begu va evolua pe Terenul 2, impotriva lui Coco Vandeweghe 43 WTA), in prima intalnire directa dintre cele doua, nu mai devreme de ora 17:30.

Simona Halep dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: Am incredere in jocul meu si incerc sa joc tot mai agresiv

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa un meci foarte frumos in care a dat dovada de ambitie si determinare. Sportiva noastra s-a declarat multumita la finalul meciului pentru.

Ce decizie a luat Simona Halep in privinta participarii la turneul de la Bucuresti

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, in 2014, dar anul trecut nu a mai participat la aceasta competitie.

Roland Garros 2016: Adrian Ungur si Simona Halep vor juca duminica

Simona Halep si Adrian Ungur vor juca duminica, in primul tur al turneului de Grand Slam de la Paris. Mai sunt calificate pe tabloul principal Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea.

Simona Halep s-a decis ce face cu banii castigati din tenis

Simona Halep are planuri mari cu banii pe care i-a castigat din tenis. Sportiva investeste mult in imobiliare si se pare ca are in plan sa ridice un bloc de locuinte in Constanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )