Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sorana Cirstea a dat LOVITURA! Romanca s-a calificat in turul doi al Australian Open

B1 B1,
Sorana Cirstea a dat LOVITURA! Romanca s-a calificat in turul doi al Australian Open

Sorana Cirstea este a doua jucatoare romana care se califica in mansa secunda a Australian Open, dupa un meci spectaculos in care a invins-o pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA,. continuă pe B1

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

VIDEO Galerie inedita pentru Sorana Cirstea! Cine o incurajeaza in fiecare an la Melbourne

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Melbourne dupa ce a supravietuit unui meci extrem de intens cu Zarina Diyas din Kazahstan.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Sorana Cirstea, a doua jucatoare romana calificata in mansa secunda a Australian Open. Urmeaza meciul Simonei Halep

Sorana Cirstea, locul 37 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA, calificandu-se in mansa a doua a Australian Open.

Australian Open: Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua si la dublu la Melbourne

Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua in proba feminina de dublu, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

FOTO Cum au asteptat-o australienii pe Sorana Cirstea la Melbourne. Romanca a avut parte de o surpriza pe cinste

Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania care a inceput sezonul in Australia, dar a avut evolutii slabe atat la Brisbane, cat si la Hobart.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )