Libnet.ro
UNICEF

07:45

UPDATE WTA Dubai: Radwanska, Venus Williams (detinatoarea titlului), Ivanovic si Kvitova, eliminate in turul al treilea/ Ekaterina Makarova in sferturi, s-ar putea intalni cu Halep

Hotnews Hotnews,
 UPDATE WTA Dubai: Radwanska, Venus Williams (detinatoarea titlului), Ivanovic si Kvitova, eliminate in turul al treilea/ Ekaterina Makarova in sferturi, s-ar putea intalni cu Halep

Agnieszka Radwanska, favorita numarul cinci, a fost invinsa de Garbine Muguruza, scor 4-6 2-6, in o ora si 16 minute, in turul al treilea al turneului Premier de la Dubai. La randul sau, Ekaterina Makarova, favorita numarul sase, s-a calificat miercuri in sferturi, dupa ce invins-o pe Zarina Diyas, scor 6-3 6-4. 30: Ana Ivanovic si Petra Kvitova au fost de asemenea eliminate in turul trei. Vezi in text rezultatele zilei Daca trece de Tsvetana Pironkova meciul incepe la 17. 00 ora Romaniei), Simona Halep o va intalni pe Makarova in sferturile de finala. continuă pe Hotnews

Tenis Dubai: Venus Williams a fost eliminata in turul al treilea

Turneul de la Dubai a mai ramas fara o jucatoare de top, dupa ce Venus Williams, cap de serie numarul 8, a fost eliminata, in turul al treilea, de Lucie Safarova, a 11-a favorita.

WTA Dubai: Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic si Ekaterina Makarova, in turul trei

Caroline Wozniacki cap de serie numarul trei) a abtinut, marti, calificarea in turul trei al turneului WTA de la Dubai. Cu toate ca a pierdut primul set al confruntarii cu Sam Stosur, Caroline a avut puterea sa revina si sa sa se impuna cu 7-5 in decisiv. In aceeasi faza a competitiei au ajuns si alte nume importante precum Ekaterina Makarova, Angelique Kerber, Ana Ivanovic si Agnieszka Radwanska.

Tenis Dubai: Radwanska, in optimi, dupa ce a fost la un pas de abandon

Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile turneului de tenis de la Dubai, dupa un meci dramatic, in care, din cauza unei viroze, a fost la un pas sa abandoneze.

WTA Dubai: Monica Niculescu, eliminata in primul tur de Sabine Lisicki

Monica Niculescu locul 57 in clasamentul WTA) a parasit turneul WTA de la Dubai inca din runda inaugurala, sportiva din Romania fiind invinsa de Sabine Lisicki locul 28 WTA).

WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Simona Halep, cap de serie numarul unu, va juca marti, in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa cum au informat organizatorii competitiei. Halep va evolua in jurul orei 19:00 ora Romaniei), meciul Simonei fiind ultimul al zilei.

WTA Dubai: Garbine Muguruza, in turul doi dupa ce a pierdut primul set

Garbine Muguruza s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-2 pe Jarmila Gajdosova Australia).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )