Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO intrebarea despre doping care a scos-o din sarite pe Serena Williams: Spune tare, sa te auda toata lumea!!

Adevărul Adevărul,
VIDEO intrebarea despre doping care a scos-o din sarite pe Serena Williams: Spune tare, sa te auda toata lumea!!

Duoa ce a trecut cu bine peste meciul cu Zarina Diyas, din primul tur la Indian Wells, Serena Williams a avut parte de o conferinta neplacuta. continuă pe Adevărul

Judecatoarea Mariana Moncea isi asteapta sentinta: Totul despre magistratul care de 7 ani nu reuseste sa solutioneze dosarul insolventei Realitatea TV (FOTO

Judecatoarea Mariana Moncea, cea care judeca de sapte ani dosarul insolventeiRealitateamedia, insa nu a ajuns pana acum la nicio solutie, isi asteapta sentinta. Consiliul Superior al.

Intalnire fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-Un/ Acestia vor discuta despre viitorul programului nuclear din Coreea de Nord

Donald Trump a acceptat invitatia din partea liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, de a organiza o intalnire fara precedent pentru a discuta despre viitorul programului nuclear, informeazaThe Guardian.

Intalnire fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-un/ Acestia vor discuta despre viitorul programului nuclear din Coreea de Nord

Donald Trump a acceptat invitatia din partea liderului nord-coreean, Kim Jong-un, de a organiza o intalnire fara precedent pentru a discuta despre viitorul programului nuclear, informeazaThe Guardian.

VIDEO Primarul celei mai prospere comune din Romania, dat afara din PSD: Am fost exclus noaptea, ca hotii

Primarul Gheorghe Damian, cunoscut pentru ca este in fruntea comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara si unde oamenii se bucura de toate utilitatile, a fost exclus oficial din PSD.

Informatii halucinante despre evacuarea Antenei 3 din sediul din Baneasa

Informatii halucinante despre evacuarea Antenei 3 din sediul din Baneasa. Jurnalistul Dan Andronic scrie ca fostul adjunct al SRI Florian Coldea stia fiecare amanunt al planului privind evacuarea postului din sediul.

Mare atentie! Evitati complet aceste alimente care provin din China. Sunt preferate de majoritatea romanilor!

Cu totii stim ca, in ultimii ani, in majoritatea supermarketuri au ajuns din ce in ce mai multe alimente importate din China. Productia de alimente la nivel national este suficienta pentru a acoperi complet nevoile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )