Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Serena Williams, debut solid la revenirea in circuit (7-5, 6-3 cu Zarina Diyas) - Letala la retur

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Serena Williams, debut solid la revenirea in circuit (7-5, 6-3 cu Zarina Diyas) - Letala la retur

Devenita intre timp mama si fara loc in clasamentul WTA, Serena Williams a avut parte de un meci cu un ritm alert impotriva jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, 53 WTA), in runda inaugurala de la Indian Wells Premier Mandatory). Americanca a servit pe alocuri foarte bine, a avut pofta de joc, iar la retur a fost ca in zilele bune: letala pentru adversare 7-5, 6-3). continuă pe Hotnews

VIDEO Serena Williams, debut satisfacator la revenirea in circuit (7-5, 6-3 cu Zarina Diyas) - Letala la retur

Devenita intre timp mama si fara loc in clasamentul WTA, Serena Williams a avut parte de un meci cu un ritm alert impotriva jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, 53 WTA), in runda inaugurala de la Indian Wells Premier Mandatory). Americanca a servit pe alocuri foarte bine, a avut pofta de joc, iar la retur a fost ca in zilele bune: letala pentru adversare 7-5, 6-3).

VIDEO Serena Williams, ultimul test inainte de Indian Wells: Victorie cu Marion Bartoli, infrangere cu Shuai Zhang

Ultima repetitie a Serenei Williams inainte de startul Indian Wells a avut loc in Madison Square Garden din New York, cu ocazia turneului demonstrativ Tie Break Tens. Fostul lider mondial a trecut in prima partida de Marion Bartoli 10-5), iar apoi a fost invinsa de Shuai Zhang 13-11).

Serena Williams, inainte de revenirea in circuitul WTA: Poate ca nu sunt inca la nivelul cel mai bun, dar trebuie sa incep de undeva

Serena Williams va reveni in circuitul WTA la turneul de la Indian Wells, competitie care se va desfasura in perioada 7-18 martie. Fostul lider mondial a vorbit, intr-un interviu pentru BBC, despre asteptarile sale in perioada urmatoare, dar si despre nivelul jocului sau din acest moment. Simt ca in doua luni voi fi mult mai bine ca acum, dar trebuie sa incep de undeva. Nu vreau sa stau pe margine si sa ma gandesc la asta, a spus Serena.

Serena Williams. Cate kilograme are si in ce consta meniul ei inainte de turneul de la Indian Wells

Serena Williams a revenit in circuitul WTA, ieri participand la un demonstrativ, inainte de Indian Wells, unde are un parcurs extrem de greu. Jucatoarea din SUA e departe de forma fizica ideala - are 75 kilograme.

Anuntul facut de Serena Williams cu putin timp inainte de turneul de la Indian Wells

Pentru turneul feminin care debuteaza miercuri la Indian Wells, o singura intrebare isi pun observatorii: ce spera Serena Williams, devenita mama in septembrie anul trecut, la revenirea sa dupa mai mult de un.

Serena Williams a revenit cu victorie in circuitul profesionist. Prima victorie dupa 14 luni pentru fost lider mondial

Serena Williams s-a intors pe terenul de tenis dupa mai bine de un an, intr-un meci din circuitul profesionist, si e pusa pe fapte mari.

Serena Williams a revenit cu victorie in circuitul profesionist. Primul succes dupa 14 luni pentru fost lider mondial

Serena Williams s-a intors pe terenul de tenis dupa mai bine de un an, intr-un meci din circuitul profesionist, si e pusa pe fapte mari.

Serena Williams: Nu sunt la nivelul meu maxim, dar trebuie sa incep de undeva! Mi-ar placea ca fiica mea sa ma vada jucand extraordinar

Intr-un interviu acordat BBC Sport, Serena Williams a dezvaluit care sunt planurile tale pe teremen scurt si mediu.

Serena Williams se intoarce si are planuri uriase! Antrenorul ei a dezvaluit ce si-a propus americanca pentru 2018

Serena Williams, 36 de ani, va reveni in competitii la simplu la turneul de la Indian Wells, din aceasta saptamana.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )