Libnet.ro
UNICEF

17:45

WTA New Haven: Petra Kvitova, calificata n sferturi; Daria Gavrilova, detinatoarea trofeului, eliminata

Hotnews Hotnews,
 WTA New Haven: Petra Kvitova, calificata n sferturi; Daria Gavrilova, detinatoarea trofeului, eliminata

Daria Gavrilova, detinatoarea titlului si favorita numarul 9, a fost eliminata de Aryna Sabalenka Belarus, 25 WTA), scor 6-3, 6-7 6), 7-5, in optimile turneului Premier de la New Haven. in alta partida, Petra Kvitova, cap de serie numarul 3 si tripla castigatoare a trofeului la Connecticut Open 2012, 2014, 2015), a trecut de Zarina Diyas Kazahstan, 62 WTA), scor 6-1, 5-7, 6-2, si s-a calificat in sferturile de finala. continuă pe Hotnews

WTA New Haven: Irina Begu, nvinsa de Daria Gavrilova n primul tur

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa, duminica, in prima runda a turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, in timp ce Ana Bogdan a reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu.

WTA New Haven: Caroline Garcia si Julia Goerges, calificate n sferturi (Rezultatele zilei)

Caroline Garcia 6 WTA), favorita numarul 2, si Julia Goerges 9 WTA), cap de serie numarul 5, s-au califcat in sferturile turneului Premier de la New Haven. Jucatoarea din Franta a revenit de la 0-1 la seturi si a invins-o pe Aliaksandra Sasnovich Belarus, 37 WTA), scor 6-7 2), 6-2, 6-4, iar Goerges a trecut de Dayana Yastremska Ucraina, 104 TWA), scor 6-4, 3-6, 6-4.

WTA New Haven: Karolina Pliskova si Ana Bogdan, eliminate n primul tur (Rezultatele zilei)

Ekaterina Makarova 49 WTA) a furnizat prima mare surpriza pe tabloul de simplu feminin din cadrul turneului de la New Haven, rusoaica reusind sa o invinga in primul tur pe Karolina Pliskova 8 WTA), favorita numarul patru. Tot in runda inaugurala a parasit competitia si Ana Bogdan 74 WTA), venita din calificari, jucatoarea noastra fiind eliminata de Camila Giorgi 45 WTA).

WTA New Haven: Raluca Olaru si Darija Jurak, eliminate n sferturile probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la New Haven.

Simona Halep, despre retragerea de la New Haven: Mi-a fost dificil sa iau decizia de a nu juca, dar trebuie sa ma odihnesc'

Dupa doua saptamani foarte intense, in care a castigat titlul la Montreal si a jucat finala la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) a acuzat dureri la tendonul lui Ahile de la piciorul drept si a fost fortata sa renunte la turneul Premier de la New Haven. Liderul mondial a declarat ca a fost foarte dificil sa ia decizia de a nu juca la competitia din Connecticut SUA), dar a precizat ca are nevoie de odihna.

Ana Bogdan, pe tabloul principal la New Haven

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 78 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului de categorie Premier de la New Haven.

New Haven: Irina Begu si Monica Niculescu, eliminate n primul tur al probei de dublu

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, marti, in primul tur al turneului de categorie Premier de la New Haven.

Irina Begu si Monica Niculescu, eliminate in primul tur la dublu la New Haven

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, marti, in primul tur al turneului de categorie Premier de la New Haven.

Irina Begu si Monica Niculescu, eliminate in primul tur la dublu la New Haven

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, marti, in primul tur al turneului de categorie Premier de la New Haven. Romancele au fost invinse de cuplul Nadiia.

Simona Halep: A fost dificil sa iau decizia de a nu juca la New Haven

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul profesionist feminin, a declarat ca decizia de a nu juca la turneul de al New Haven Connecticut) a fost una dificil de luat. Dimineata luni dimineata, n.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )