Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ashleigh Barty, noua regina de la Roland Garros. Ascensiune fulminanta in ultimii trei ani

Online Sport Online Sport,
Ashleigh Barty, noua regina de la Roland Garros. Ascensiune fulminanta in ultimii trei ani

Jucatoarea australiana Ashleigh Barty a cucerit, sambata, primul ei titlu de Mare Slem din cariera pe zgura de la Roland Garros dupa o finala dominata autoritar. continuă pe Online Sport

Ashleigh Barty, dupa succesul de la Roland Garros: S-au aliniat astrele si am putut sa joc cel mai bun tenis in cel mai bun moment

Sportiva australiana Ashleigh Barty, castigatoarea turneului de la Roland Garros, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca aceasta performanta a sa este ceva incredibil.

Simona Halep, mesaj pentru noua campioana de la Roland Garros: Bucura-te de acel trofeu minunat

Simona Halep a postat pe Twitter un mesaj prin care o felicita pe australianca Ashleigh Barty, noua campioana de la Roland Garros. Sunt atat de fericita pentru tine! Bucura-te de acel trofeu minunat, a scris castigatoarea editiei de anul trecut.

Imaginea zilei: Ashleigh Barty si trofeul de la Roland Garros

Linistea s-a instaurat pentru moment in complexul de la Roland Garros, agitatia urmand sa revina la Paris cu ocazia finalei masculine dintre Rafael Nadal si Dominic Thiem. Imaginea zilei vine de pe plasma amplasata pe Terenul 1 BullRing), acolo unde poate fi vazuta Ashleigh Barty, noua regina de pe zgura pariziana.

Ashleigh Barty, campioana la Roland Garros - Triumful tenisului echilibrat

Parisul pare ca s-a specializat pe campioane scunde, trofeul de la Roland Garros urmand sa ia calea Australiei. S-a trecut de la 1,68 metri Simona Halep, 2018) la 1,66 metri cat are Ashleigh Barty). Ultimul act din acest an a fost o demonstratie de tenis echilibrat, Ash avand in variatie principala arma contra unei Marketa Vondrousova care si-a pierdut total reperele la debutul pe impunatorul Chatrier 6-1, 6-3, dupa o ora si 10 minute).

Roland Garros: Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova 6-1, 6-3 / Barty, noua regina de la Paris - Australianca va urca pe locul doi in clasamentul WTA

Ashleigh Barty 8 WTA, 23 ani) este noua campioana de la Roland Garros, dupa o finala pe care a dominat-o autoritar in fata cehoaicei Marketa Vondrousova 38 WTA, 19 ani). Australianca s-a impus cu 6-1, 6-3, adjudecandu-si astfel primul trofeu de Grand Slam al carierei. Gratie succesului de la Paris, Ashleigh Barty va urca pe locul al doilea in clasamentul WTA.

VIDEO Roland Garros: Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova 6-1, 6-3 / Barty, noua regina de la Paris - Australianca va urca pe locul doi in clasamentul WTA

Ashleigh Barty 8 WTA, 23 ani) este noua campioana de la Roland Garros, dupa o finala pe care a dominat-o autoritar in fata Marketei Vondrousova 38 WTA). in varsta de 19 ani, cehoaica nu cedase niciun set in drumul sau spre ultimul act, insa a parut coplesita de miza partidei, iar jocul a curs intr-o singura directie. Australianca s-a impus cu 6-1, 6-3, adjudecandu-si astfel primul trofeu de Grand Slam al carierei. Gratie succesului de la Paris, Ashleigh Barty va urca pe locul al doilea in clasamentul WTA.

Rafael Nadal il invinge categoric pe Roger Federer pentru o noua finala la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in finala de la Roland Garros dupa o victorie in trei seturi asupra lui Roger Federer.

Digisport: Reactia Simonei Halep dupa ce Ashleigh Barty a detronat-o din postura de Regina a Parisului

Simona Halep i-a trimis un mesaj lui Ashleigh Barty, dupa ce sportiva din Australia a detronat-o la Paris, in urma succesului de la Roland Garros.

Roland Garros are o noua campioana: Ashleigh Barty a preluat trofeul de la Simona Halep

Ashleigh Barty este supriza frumoasa a editii din acest an a Roland Garros! Australianca a castigat sambata primul turneu de Grand Slam al carieri ridicand deasupra capului trofeul pe care il obtinuse Simona Ha.

Australianca Ashleigh Barty a castigat finala feminina de la Roland Garros

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 8 WTA si favorita nr. 8, a castigat sambata finala feminina a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus in doua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1923 seconds )