Libnet.ro
UNICEF

22:32

Rafael Nadal ramane rege pe zgura de la Roland Garros. Al 12-lea titlu cucerit de spaniol

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal ramane rege pe zgura de la Roland Garros. Al 12-lea titlu cucerit de spaniol

Rafael Nadal a avut nevoie de patru seturi si trei ore pentru a-l invinge pe Dominic Thiem pentru al doilea an consecutiv in finala de la Roland Garros. Un 6-3, 5-7, 6-1, 6-1 care ii aduce lui Nadal al 12-lea trofeu din tot atatea finale disputate pe zgura de la Paris. Nadal ajunge la 18 titluri de Mare Slem in cariera. continuă pe Online Sport

Masina timpului, majoratul, Rafael Nadal si al 12-lea titlu la Roland Garros

In 2005, un Euro era cotat la 3,61 de lei pe 9 iunie mai precis), Me at the zoo era primul clip ridicat pe Youtube, Luminita Anghel si trupa Sistem s-au clasat pe 3 la Eurovision editia 50), murea Papa Ioan Paul al II-lea, Printul de Wales se casatorea cu Camilla Parker Bowles, Traian Basescu era presedintele Romaniei, Calin Popescu-Tariceanu era prim-ministru, iar Rafael Nadal cucerea primul titlu la Roland Garros. De atunci, multe s-au schimbat in lume, dar nu chiar toate - duminica, Rafael Nadal a castigat titlul cu numarul 12 la Paris!). Ibericul tocmai sarbatoreste majoratul titlurilor de Grand Slam 18).

Regele Zgurii triumfa din nou la Paris: Rafael Nadal, la al 12-lea trofeu la Roland Garros

Rafael Nadal continua sa scrie istorie pe zgura de la Roland Garros. Spaniolul s-a impus duminica pentru a 12-a oara in turneul de Grand Slam de la Paris. in finala, Nadal a trecut cu 6-3 5-7 6-1 6-1 de.

LIVE Clasicul tenisului mondial: Rafael Nadal contra Roger Federer la Roland Garros

Iubitorii tenisului din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura meciul meciurilor sau finala din semifinale a editiei din acest la Roland Garros, duelul dintre Rafael Nadal si Roger Federer. Meciul este programat la ora 13:50 si va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Clasicul tenisului mondial: Rafael Nadal contra Roger Federer la Roland Garros (13:50)

Iubitorii tenisului din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura meciul meciurilor sau finala din semifinale a editiei din acest la Roland Garros, duelul dintre Rafael Nadal si Roger Federer. Meciul este programat la ora 13:50 si va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait: Rafael Nadal contra Roger Federer la Roland Garros

Iubitorii tenisului din intreaga lume au asteptat cu sufletul la gura meciul meciurilor sau finala din semifinale a editiei din acest la Roland Garros, duelul dintre Rafael Nadal si Roger Federer.

Rafael Nadal a intrat in istorie tenisului cu o performanta uluitoare

Spaniolul Rafael Nadal a cucerit un nou titlu pe zgura de la Roland Garros dupa o finala de patru seturi contra austriacului Dominic Thiem.

Roland Garros, finala: Rafael Nadal vs Dominic Thiem (de la ora 16:00) / Regele zgurii, in fata celui de-al 12-lea trofeu la Paris; Austriacul viseaza la primul titlu de Grand Slam

Dupa doua saptamani pline de tenis, suspans si emotii, turneul de la Roland Garros a ajuns la final. Duminica se va stabili campionul probei de simplu masculin, iar protagonistii finalei vor fi aceiasi de anul trecut: Rafael Nadal si Dominic Thiem. Ramane de vazut care va fi deznodamantul. Ibericul se afla in fata celui de-al 12-lea titlu pe zgura pariziana si al 18-lea de Grand Slam, in timp ce Thiem viseaza sa isi treca in palmares primul trofeu major din cariera. Partida va avea loc pe arena Philippe Chatrier, de la ora 16:00 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveScore pe HotNews. ro.

Roland Garros: Programul zilei de vineri - Rafael Nadal vs Roger Federer, capul de afis al semifinalelor (de la ora 13:50)

Semifinalele de la Roland Garros ii aduc fata in fata pentru a 39-a oara pe Rafael Nadal si Roger Federer. Favorit pe zgura 13-2 in meciurile directe pe aceasta suprafata), ibericul va incerca sa isi continue drumul spre al 12-lea titlu, in timp ce elvetianul revine in penutimul act al Grand Slam-ului parizian dupa o pauza de sapte ani. Meciul dintre cei doi va incepe de la ora 13:50, va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Rafael Nadal vs Roger Federer 6-3, 6-4, 6-2 / Ibericul, in finala dupa un meci in care vantul si-a facut de cap pe Chatrier

Palariile au zburat pe Philippe Chatrier, intr-o semifinala in care vantul le-a pus probleme ambilor combatanti. Rafael Nadal s-a acomodat mai bine conditiilor, si-a ridicat treptat nivelul si s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-3, 6-4, 6-2, pe rivalul sau Roger Federer. Elvetianul a contat doar in setul secund insa a reusit puncte spectaculoase si in celelalte seturi, mai ales scurtele din setul al treilea), iar ibericul conduce acum cu 24-15 in meciurile directe 14-2 pe zgura si 6-0 la Roland Garros). Doua ore si 25 de minute a durat partida dintre cei doi.

VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal vs Dominic Thiem 6-3, 5-7, 6-1, 6-1 / Regele zgurii triumfa din nou - Nadal, campion pentru a 12-a oara la Paris

Rafael Nadal a aratat inca o data ca isi merita din plin titulatura de rege al zgurii. Testat serios de Dominic Thiem in primele doua seturi, ibericul s-a dezlantuit apoi, cedand doar doua doua game-uri pana la final. A fost 6-3, 5-7, 6-1, 6-1 pentru Rafael Nadal, care si-a trecut in palmares al 12-lea titlu la Roland Garros un record absolut) si al 18-lea de Grand Slam.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )