Libnet.ro
UNICEF

13:15

Roger Federer, nemultumit de conditiile de la US Open: Parca as juca pe zgura

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer, nemultumit de conditiile de la US Open: Parca as juca pe zgura

A ajuns in turul trei cedand deja doua seturi cate unul cu Nagal si Dzumhur), iar senzatia a fost aceea ca nu se afla neaparat la cel mai inalt nivel al sau. Roger Federer a criticat suprafata de joc de la US Open, marele campion elvetian precizand ca este lenta si ca are senzatia ca parca joaca pe zgura. continuă pe Hotnews

VIDEO Roger Federer, in turul trei la US Open (a pierdut set in fata lui Damir Dzumhur)

La fel ca si in runda inaugurala, Roger Federer a cedat primul set al confruntarii, insa a avut puterea sa ajusteze planul tactic din mers si sa obtina calificarea fara prea mari emotii pana la urma. Damir Dzumhur i-a furat elvetianului primul set 6-3), dar nu a mai avut raspuns la urmatoarele trei 6-2, 6-3, 6-4 pentru Roger).

US Open: Novak Djokovic si Roger Federer, calificati in turul doi; Fabio Fognini, Guido Pella si Taylor Fritz, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, principalul favorit, si Roger Federer 3) s-au calificat, printre altii, in turul al doilea de la US Open. Din randul capilor de serie au parasit competitia jucatori precum Fabio Fognini 11), Guido Pella 19) si Taylor Fritz 26). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

US Open: Roger Federer, primul jucator calificat in optimi Elvetianul s-a impus dupa 79 de minute

Roger Federer s-a calificat in optimile competitiei de la Flushing Meadows, dupa ce l-a invins pe britanicul Daniel Evans 58 ATP), scor 6-2, 6-2, 6-1. Meciul a durat o ora si 19 minute.

Novak Djokovic si principalul obiectiv al carierei: Sa-l depaseasca pe Roger Federer la numarul de Grand Slam-uri castigate

S-a impus la Wimbledon in urma cu doar cateva saptamani, iar la US Open este principalul favorit la castigarea trofeului. Novak Djokovic a discutat la New York cu jurnalistii despre obiectivele carierei, iar cel mai important este pentru el sa-l depaseasca pe Roger Federer in clasamentul all-time al titlurilor majore cucerite.

Roger Federer s-a calificat la Turneul Campionilor pentru a 17-a oara in cariera, un record absolut

Roger Federer a obtinut calificarea la Turneul Campionilor pentru a 17-a oara in cariera un record absolut), dupa victoria inregistrata luni in primul tur de la US Open. Campionul elvetian se alatura astfel lui Novak Djokovic si Rafael Nadal, care si-au asigurat deja biletele pentru competitia care se va disputa la Londra, in perioada 10-17 noiembrie 2019.

VIDEO Roger Federer, victorie in patru seturi in FEGAL - Indianul Nagal i-a dat unele batai de cap elvetianului

Roger Federer nu a avut parte de inceputul de meci pe care si l-ar fi dorit a cedat primul set, scor 6-4), dar a turat la timp motoarele si a reusit sa preia fraiele disputei cu Sumit Nagal. FEGAL-ul s-a incheiat cu o victorie a lui Federer dupa un meci de doua ore si 29 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )