Libnet.ro
UNICEF

19:45

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

B1 B1,
Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile. continuă pe B1

Roland Garros s-ar putea disputa cu spectatori

In ziua cand trebuia sa debuteze o noua editie a Grand Slam-ului din capitala Frantei fanii tenisului primesc o veste incurajatoare din partea organizatorilor Roland Garros.

Ultimele noutati despre Roland Garros - Organizatorii francezi si motivele de optimism

Guy Forget, directorul turneului de tenis de la Roland Garros, s-a aratat increzator ca aceasta competitie de Grand Slam va avea loc intre sfarsitul lui septembrie si inceputul lui octombrie, relateaza presa franceza.

Roland Garros, cu portile deschise? Directorul turneului, calculat, dar optimist

Presedintele turneului de la Roland Garros, Guy Forget, lucreaza cot la cot cu reprezentantii US Openului pentru ca cele doua turnee de Mare Slem ramase de disputat in 2020 sa se tina.

FOTO Astazi, fanii tenisului ar fi trebuit sa aiba prima intalnire cu noul Philippe Chatrier, la Roland Garros

Astazi ar fi trebuit sa fie inaugurata noua arena principala a Roland Garros-ului, adica modernizatul teren Philippe Chatrier, dotat in premiera cu un acoperis retractabil care sa permita disputarea partidelor si atunci cand ploua la Paris.

Alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat ca cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale ar putea fi sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )