Libnet.ro
UNICEF

19:47

Serena Williams castiga la pas primul meci pe zgura din 2019

Online Sport Online Sport,
Serena Williams castiga la pas primul meci pe zgura din 2019

Fosta lidera mondiala Serena Williams a revenit in circuit la turneul WTA Premier 5 de la Roma. continuă pe Online Sport

Serena Williams, primul meci dupa 52 de zile: Cum s-a descurcat in turul I la Roma si ce urmeaza pentru ea

Serena Williams 11 WTA) a disparut din peisaj dupa turneul de la Miami, acolo unde a jucat o partida, inainte de a se retrage din motive medicale.

Primul sat Alzheimer din sud-estul Europei va aparea in curand la Iasi

Primul sat Alzheimer din sud-estul Europei va aparea in curand la Iasi. O comunitate terapeutica unde pacientii care isi pierd memoria vor fi tratati altfel. Vor locui in case mici, isi vor prepara singuri mi.

VIDEO WTA Roma: Serena Williams, in turul doi - Succes in doua seturi cu Rebecca Peterson

Rebecca Peterson nu a avut resursele necesare pentru a se ridica la nivelul Serenei Williams, americanca castigand partida din turul intai al turneului Premier 5 de la Roma. Serena s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-2 o ora si 14 minute), in special gratie agresivitatii a fost puternica la retur si sigura din spatele serviciului).

Campionul Germaniei castiga primul sprint masiv din Giro

Etapa a 2-a din Turul Italiei a programat un final la sprint masiv dupa mai bine de 200 km de cursa.

webPR: S-a lansat primul club sportiv din Romania dedicat biliardului in scaun rulant

Finala Competitiei Nationale de Biliard in Scaun Rulant desfasurata in weekend la Bucuresti a marcat lansarea primului club sportiv dedicat biliardului pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii din Romania, ASMIO. Sportul joaca un rol pozitiv in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, in cresterea stimei de sine, a increderii in propriile puteri si a sentimentului de apartenenta la un grup. Este motivul ideal pentru a iesi din casa si a socializa, spun reprezentantii clubului.

VIDEO Louis Vuitton colaboreaza cu startup-ul care a lansat primul telefon flexibil din lume

Anul 2019 este anul ecranelor flexibile. Desi lista companiilor la care ne asteptam sa adopte aceasta tehnologie este lunga, nu credeam ca brandul de moda Louis Vuitton va fi printre ele. Startup-ul Royole din China, care a furat startul in cursa lansarilor de telefoane flexibile cu propriul sau dispozitiv - FlexPai, a colaborat cu casa de moda din Franta pentru integra tehnologia in noua colectie de genti de la Louis Vuitton.

Digi 24: Cum va arata primul sat vertical din Romania, care va fi gata anul viitor

Un cartier rezidential cu totul special se construieste in Timisoara. Proiectul este inspirat de satul rotund din Banat, unic in tara si declarat monument istoric de Ministerul Culturii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )