Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu sprijin desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu sprijin desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei

Ministru de Externe, Teodor Melascanu, a declarat, astazi, dupa o discutie cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu sprijina desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, dar decizia in aceasta privinta ii apartine prim-ministrului, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Melescanu, in dezacord cu Dragnea: Eu, personal, nu sprijin desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim

Ministru de Externe, Teodor Melascanu, a declarat joi, dupa o discutie cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu sprijina desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, dar decizia in aceasta privinta ii apartine prim-ministrului.

Melescanu spune ca nu sprijina desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei din Israel

Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a declarat joi, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea ca nu a discutat cu liderul PSD despre memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel, Melescanu adaugand ca, personal, apreciaza ca nu se justifica desecretizarea documentului.

VIDEO Melescanu spune ca nu sprijina desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei din Israel

Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a declarat joi, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea ca nu a discutat cu liderul PSD despre memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel, Melescanu adaugand ca, personal, apreciaza ca nu se justifica desecretizarea documentului.

Liviu Dragnea a cerut desecretizarea memorandumului privind mutarea Ambasadei din Israel

Controversatul memorandum privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim ar putea desecretizat. Anuntul a fost facut de vicepremierul Paul Stanescu, social-democratul precizand ca Liviu Dragnea a fost cel care a solicitat acest lucru in sedinta conducerii PSD.

Melescanu, dezacord cu Dragnea: Nu sprijin desecretizarea memorandumului

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi ca el, personal, nu sprijina initiativa cu privire la desecretizarea memorandumului elaborat de Guvern pe tema mutarii Ambasadei Romaniei din Israel,.

Ambasada la Ierusalim - desecretizarea memorandumului?

Memorandumul adoptat de Guvern, in luna aprilie, privind mutarea Ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, ar putea deveni public, propunerea in acest sens fiind discutata in Biroul Permanent National al PSD, informeaza News. ro.

Noi tensiuni in coalitie. Melescanu se opune propunerii lui Dragnea, in scandalul momentului

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca, in opinia sa, nu se justifica desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel. El a avut joi o intalnire cu liderul PSD, Liviu.

Dancila, Melescanu, Toader si Negrescu, la un dejun de lucru cu sefii de misiuni diplomatice din statele UE. Modificarea Codurilor penale si mutarea Ambasadei din Israel, printre subiectele abordate

Premierul Viorica Dancila si ministrii Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, Justitiei, Tudorel Toader, si ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, au participat marti la un dejun de lucru cu sefii de misiuni diplomatice din statele membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, iar unul dintre subiecte a vizat principalele modificari aduse Codurilor penale, ministrul Justitiei raspunzand intrebarilor privind Raportul GRECO si amendamentele aflate in dezbatere la Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, potrivit news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )