Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spun deputatii despre legea cetateniei prin investitii, dupa ce moratoriul asupra acestei legi nu a fost prelungit

Adevărul Adevărul,
Ce spun deputatii despre legea cetateniei prin investitii, dupa ce moratoriul asupra acestei legi nu a fost prelungit

In timp ce deputatii socialisti si democrati sustin ca o decizie privind abrogarea sau aplicarea in continuare a legii privind acordarea cetateniei prin investitii va fi luata dupa ce Guvernul Chicu va efectua o analiza ampla a respectivului document prin prisma riscurilor si beneficiilor, deputatii PAS si PPDA considera ca legea respectiva comporta in mod univoc mari riscuri. continuă pe Adevărul

Ce spun autoritatile despre cel de-al doilea roman infectat cu coronavirus. Unde se afla si ce simptome manifesta

Autoritatile au anuntat un al doilea roman infectat cu coronavirus. Conform Ambasadei Romaniei din Tokyo cazul a fost identificat la bordul navei Diamond Princess. De ce simptome sufera acesta? Ce spun autoritatile despre cel de-al doilea roman infectat cu coronavirus La bordul navei de croaziera Diamond Princess aflata in Japonia, a mai fost identificat un .

IONUT DUMITRU, RAIFFEISEN BANK: Foame de consum si investitii, dupa seceta din comunism

Cei 30 de ani de tranzitie pot fi impartiti in 10 ani de ratacire si 20 de convergenta Ultimii 20 de ani arata o crestere foarte rapida a economiei noastre, cand romanii au manifestat o foame de consum si investitii, dupa seceta foarte lunga din comunism, potrivit economistului-sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru.

Curtea de Apel Bucuresti renunta la protest si isi reia activitatea de luni. Ce spun magistratii despre pensiile de serviciu

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti isi reiau activitatea incepand de luni, 24 februarie, renuntand astfel la protestul la care s-au raliat la sfarsitul lunii ianuarie, nemultumiti fiind de legea prin care eru eliminate pensiile speciale, inclusiv pensiile de serviciu ale judecatorilor, ale procurorilor si cele ale personalului auxiliar.

Cat de adevarat este mitul Atlantidei. Ce spun specialistii despre povestea continentului disparut sub ape

Legenda Atlantidei, continentul disparut in urma unui cataclism natural, i-a fascinat si inca ii fascineaza pe iubitorii de supranatural si ocult. Pentru multi, Atlantida este doar o inventie, insa sunt si cei care cred cu tarie ca pe fundul oceanului poate fi gasit vechiul continent disparut. Specialistii spun ca exista o urma de adevar in toata aceasta poveste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )