Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce spun medicii despre recuperarea actritei Catherine Deneuve, care a suferit un accident vascular cerebral

Adevărul Adevărul,
Ce spun medicii despre recuperarea actritei Catherine Deneuve, care a suferit un accident vascular cerebral

Reputata actrita franceza Catherine Deneuve 76 de ani), care a suferit pe 6 noiembrie un accident vascular ischemic si a fost internata de urgenta, va avea o recuperare lenta si dificila. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre starea victimelor din blocul din Timisoara. Ce spun medicii

Noi informatii despre cei cinci oameni din blocul groazei din Timisoara, care au ajuns de urgenta la spital dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau. Patru dintre pacienti sunt copii cu.

Prognoza meteo pentru iarna. Ce spun meterologii despre fenomenele extreme

Iarna care urmeaza va fi una foarte severa, iar anuntul a fost facut chiar de catre directorul ANM. Se pare ca vremea va fi una instabila din punct de vedere termic, in urmatoarea perioada, dar si ca vor urma conditii de lapovita, ninsoare sau inghet, cu mult mai devreme decat ne-am fi putut astepta. Prognoza .

Ordinul respectat cand o zbura porcul. Ce spun romanii despre prezenta veterinarului la Ignat: Daca vine, bine, daca nu, pa! Astept de un an sa-l mananc

O nota de serviciu care impune Directiilor Sanitar Veterinare DSV) sa trimita un medic veterinar in curtea fiecarui satean care-si va taia porcul de Craciun a ajuns in toate judetele din tara. Autoritatile, medicii si satenii din judetul Iasi sunt sceptici ca ordinul va putea fi respectat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )