Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce spune Tariceanu despre o eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ce spune Tariceanu despre o eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca in arcul guvernamental si la nivelul majoritatii parlamentare nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus. continuă pe Antena3

Petitie a agentiilor de turism, trimisa lui Klaus Iohannis: Se modifica legea, fara clarificari, ni se cer bani si vom suporta taxe noi. Pe noi ne intreaba cineva?

Agentiile de turism din Romania au demarat o petitie pe care au adresat-o presedintelui Klaus Iohannis, nemultumiti de initiativa parlamentara de modificare a comercializarii pachetelor de servicii turistice.

Sedinta solemna a Parlamentului. Klaus Iohannis, atac voalat la Iliescu, in mesajul adresat ca omagiu memoriei Regelui Mihai (FOTO, VIDEO)

Luni, incepand cu ora 15, a avut loc o sedinta solemna a camerelor comune ale Parlamentului dedicata omagierii personalitatii Regelui Mihai. La sedinta a participat presedintele Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis merge luni in Parlament: Presedintele va participa la sedinta solemna in memoria Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent luni la sedinta solemna care va avea loc in Parlament in memoria Regelui Mihai, a anuntat duminica Administratia Prezidentiala. Ivitata la.

Vocea lui Klaus Iohannis, intr-un film la Hollywood

Vocea presedintelui Klaus Iohannis a fost folosita intr-un film de la Hollywood. An Inconvenient Sequel: Truth to Power este un film documentar al carui scenariu este scris de Al.

Klaus Iohannis retrimite la Parlament o lege esentiala pentru padurile din Romania

Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a trimis vineri, 8 decembrie a. c. , Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 32/2015 cu privire.

Klaus Iohannis, atac la coalitia PSD-ALDE de Ziua Constitutiei: Promovarea statului de drept, a independentei justitiei si lupta impotriva coruptiei sunt valori care nu pot fi negociate, ingradite sau eliminate

Presedintele Klaus Iohannis face apel la institutiile statului sa respecte Legea Frundamentala nu doar in litera, ci si in spiritul ei. Seful statului a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 8.

Tariceanu, despre statul paralel: E protejat de unii politicieni care spera ca vor ajunge din nou la putere fara sa castige alegeri

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, intr-un mesaj prilejuit de Ziua Constitutiei, ca parlamentarii ALDE vor continua sa actioneze pentru a ingradi manifestarile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )