Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce a spus fratele lui Emi Pian, la poarta cimitirului. Declaratii cutremuratoare facute de Elvis, chiar in ziua inmormantarii

Antena3 Antena3,
Ce a spus fratele lui Emi Pian, la poarta cimitirului. Declaratii cutremuratoare facute de Elvis, chiar in ziua inmormantarii

Unul dintre fratii lui Emi Pian a lansat ipoteza ca interlopul ar fi fost ucis la comanda. Declaratia a fost facuta presei chiar duminica, imediat dupa inmormantare. continuă pe Antena3

Fratele lui Emi Pian cutremura lumea interlopa. Au vrut sa-l omoare: este taiat pe gat. De unde a pornit totul

Fratele lui Florin Mototolea, supranumit si Emi Pian, a facut dezvaluiri cutremuratoare in timp ce fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum. Acesta a marturisit ca, in urma cu trei ani, cei care i-au ucis fratele au vrut sa faca acelasi lucru si cu el. Ce spune fratele lui Emi Pian Fratele .

Fratele lui Emi Pian, anunt neasteptat pentru rude si apropiati! A surprins pe toata lumea

Fratele lui Emi Pian, interlopul ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivala, a transmis un mesaj, joi, prin care ii roaga pe apropiati sa vina la priveghi in grupuri mici, data fiind situatia cu pandemia de coronavirus.

Ucigasul lui Emi Pian a vorbit. A dezvaluit de ce l-a omorat, de fapt, pe interlop

La aceasta ora, principalul suspect in cazul uciderii intrelopului Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, este audiat la aceasta ora la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei. Ce a spus ucigasul lui Emi Pian Acesta a fost pana acum internat la Spitalul Elias din Capitala, sub paza. Au vrut sa-mi curete viata, a afirmat tanarul cand a .

Scandal la inmormantarea lui Emi Pian. Familia Duduienilor, conflict cu Politia. De unde a pornit totul

Este scandal la inmormantarea interlopului Emi Pian! Rude ale decedatului nu sunt lasate sa intre in cimitirul unde acesta isi va dormi somnul de veci. Mai mult, administratia cimitirului respectiv a decis sa inchida pur si simplu portile! A izbucnit un scandal la inmormantarea lui Emi Pian Mai multe rude ale lui Emi Pian nu .

Florin Salam a uitat de fratele Emi Pian. Petrecere cu 100 de lideri de clanuri, la o zi dupa moartea prietenului

Se pare ca Florin Salam a cam uitat de fratele Emi Pian, ucis intr-un mod brutal in noapte de luni spre marti de un alt interlop dintr-un clan rival. Chiar daca a fost devastat de uciderea cumatrului sau, la o zi dupa crima manelistul a participat la o petrecere cu 100 de persoana, plina de .

Primele declaratii ale rudelor lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu: Politia trebuie sa isi faca treaba, nu ne punem contra, dar si ei trebuie sa ne lase, sa nu faca ura de rasa

Finul interlopului Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti, a comentat interventia fortelor de ordine la priveghiul nasului sau. Ne-am speriat cand am vazut.

De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre clanuri. Ce a spus Emi Pian in noaptea crimei, inainte sa fie omorat

A fost retinut de catre procurori principalul suspect in uciderea interlopului Emi Pian. Richard Emanuel Gheorghe are varsta de 26 de ani si este un fost boxer. De la ce a pornit scandalul dintre clanuri Barbatul face parte din temutul clan Rinu, format din rivalii clanului Duduianu, si este suspect principal in uciderea lui Emi .

Finul lui Emi Pian: Nu ne razbunam, cum se aude. Politia sa-si faca datoria, dar sa nu faca ura de rasa. Nu putem sa stam cu masca la gura, ca nu suntem caini

Finul interlopului Emi Pian, ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivala, a spus, joi, ca ei nu au un plan de razbunare, asa cum se aude, iar Politia sa-si faca datoria.

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Multi oameni s-au mirat cand i-au aflat adevaratul nume

Astazi a avut loc inmormantarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, in jurul orei 12:00. Acesta a fost ucis in noptea de luni spre marti, dupa ce a fost injunghiat intr-un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6. Emi Pian avea 39 de ani. Ce scrie pe crucea lui Emi Pian Emi Pian a .

Serban Huidu l-a desfiintat pe Emi Pian: Un jeg. A primit imediat raspunsul: Esti un criminal

A fost prima reactie a lui Serban Huidu, dupa ce Emi Pian a fost inmormantat. Astfel ca afirmatia prezentatorului TV a starnit razboiul, iar Bianca Pop a rabufnit. Mesajul lui Serban Huidu despre Emi Pian Multi oameni au reactionat dupa inmormantarea lui Emi Pian. Daca multi l-au plans si s-au aratat profund indureratu, au existat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )