Libnet.ro
UNICEF

19:17

SRI: Autorii atacurilor cibernetice vizand spitale sunt de origine chineza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SRI: Autorii atacurilor cibernetice vizand spitale sunt de origine chineza

Autorii atacurilor cibernetice care au afectat mai multe spitale sunt de origine chineza, anunta Centrul National Cyberint. continuă pe Ziarul Bursa

SRI suspecteaza ca in spatele atacurilor cibernetice asupra spitalelor se afla hackeri din China

Specialistii Centrului National Cyberint din cadrul SRI suspecteaza ca autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor din Romania sunt din China, informeaza reprezentantii Serviciului, citati de Mediafax.

Seful Cyberint din SRI, despre atacurile cibernetice asupra institutiilor statului: Atacurile de origine statala sunt de ordinul miilor si se intampla zilnic

SRI a anuntat ca 4 spitale sunt afectate de atacul cibernetic din Bucuresti, Alba, Husi, Dorohoi. SRI a mai spus ca pentru a opri atacul e nevoie de orice antivirus recunoscut, infectia bazandu-se pe pacalirea.

Reactia SRI dupa atacurile cibernetice din patru spitale. Cum poate fi oprit ransomware-ul BadRabbit

Mai multe spitale din Romania au fost atacate de hackeri, joi, prin metoda ransomware. Desi a existat o alerta publica pe acest subiect, au iesit la iveala noi detalii despre cat de urma este Romania atunci cand vine vorba de securitatea cibernetica. Serviciul Roman de Informatii vine cu un prim bilant dupa atacurile hackerilor, care .

SRI suspecteaza ca hackerii care au atacat spitalele din Romania sunt chinezi

Specialistii Centrului National Cyberint din cadrul SRI suspecteaza ca autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor din Romania sunt din China. Centrul National Cyberint are suspiciunea ca atacatorii.

SPITALE EXPUSE Tratament deficitar contra atacurilor cibernetice

Un atac cibernetic de amploare a afectat activitatea mai multor spitale din tara noastra. Victime colaterale au fost si unele institutii de presa, site-urile acestora cazand cateva ore din cauza blocarii temporare a activitatii serverelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )