Libnet.ro
UNICEF

01:05

SRI: Cetatean tunisian, declarat indezirabil pentru 15 ani

Hotnews Hotnews,
 SRI: Cetatean tunisian, declarat indezirabil pentru 15 ani

Un cetatean tunisian a fost declarat miercuri, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, persoana indezirabila pentru Romania, pentru o perioada de 15 ani, anunta Serviciul Roman de Informatii SRI) intr-un comunicat. Potrivit SRI, preocuparile constante ale cetateanului tunisian pentru propaganda terorista au confirmat disponibilitatea acestuia de a comite actiuni violente, fie in Romania, fie dupa deplasarea in teatrele jihadiste. continuă pe Hotnews

Cetatean tunisian, declarat indezirabil pentru 15 ani. SRI: Acesta traversa un proces de radicalizare religioasa

La sesizarea Serviciului Roman de Informatii, Curtea de Apel Bucurestia dispus miercuri declararea ca persoana indezirabila pentru Romania,pentru o perioada de 15 ani, a unui cetatean tunisian despre care Serviciul sustine ca traversa un proces de radicalizare religioasa.

Student tunisian, suspect de propaganda in favoarea ideologiei jihadiste, EXPULZAT din Romania si declarat indezirabil

Un student de origine tunisiana a fost declarat indezirabil in Romania pentru o perioada de 15 ani. Cetateanul din Tunisia a venit in tara noastra in calitate de student in anul 2015, dupa ce a obtinut o.

Fost primar ajuns la 83 de ani la inchisoare dupa ce a violat o copila de 15 ani aflata in coma alcoolica

Alexandru Mireuta 83 de ani), fost primar in orasul sucevean Solca intre 1996 si 2000, a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare dupa ce a violat o adolescenta de 15 ani de la un centru de plasament.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )