Libnet.ro
UNICEF

13:15

SRI cheltuieste cinci milioane de euro pentru relaxarea spionilor

Antena3 Antena3,
SRI cheltuieste cinci milioane de euro pentru relaxarea spionilor

SRI cheltuieste cincimilioane de euro pentru relaxarea spionilor. Mai exact este vorba de hotelul Maramures din Olimp care va fi transformat intr-unul de lux, sub denumirea Pavilion Hranire. continuă pe Antena3

Primarul PSD Robert Negoita a suspendat temporar controversata licitatie de peste 5,8 milioane de euro pentru achizitia de echipamente de joaca in Sectorul 3

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita PSD), a suspendat vineri controversata licitatie de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban, echipamente de joaca si de fitness, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Primariei au precizat ca 'licitatia a fost suspendata temporar deoarece joi seara, cand era termenul limita pentru primirea de clarificari, un operator economic a transmis o astfel de cerere. Acesta este motivul pentru care am suspendat temporar licitatia pana ii vom raspunde operatorului. Nu exista nici un alt motiv. Licitatia va fi reluata in cateva zile, probabil la inceputul saptamanii viitoare.

Apel de 44 milioane euro pentru modernizarea curriculum-ului scolar si perfectionarea profesorilor, prin POCU

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman POCU) din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) si Organismul Intermediar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale au publicat varianta finala a Ghidului Solicitantului Curriculum national pentru invatamantul primar si gimnazial, cu o alocare totala de aproximativ 44 de milioane de euro, informeaza un comunicat de presa al MDRAP.

Ce impact va avea noul Regulament UE privind protectia datelor care se va aplica din 25 mai 2018: Amenzile pot ajunge la zeci de milioane de euro pentru incalcarea regulilor

Firmele care prelucreaza date cu caracter personal vor trebui sa aplice din 25 mai 2018 masurile noului Regulament UE privind protectia datelor personale, care prevede responsabilitati sporite in privinta securitatii datelor si un nivel ridicat de transparenta, amenzile putand ajunge si la zeci de milioane de euro. Regulamentul vorbeste de amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri, dar in interiorul acestui plafon exista foarte multe praguri. La procent din cifra de afaceri se va ajunge probabil in situatii de incalcari grave sau de recidiva, a precizat marti Irina Vasiliu, team leader in cadrul Comisiei Europene, care a lucrat timp de 7 ani la acest nou regulament european.

Fondul de inovatii din Franta va genera anual 200 de milioane de euro pentru finantarea investitiilor

Guvernul de la Paris estimeaza ca fondul de inovatii pe care il infiinteaza va genera anual 200 de milioane de euro 239 de milioane de dolari) pentru finantarea investitiilor, a afirmat ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire.

Danubius Hotels Group estimeaza o cifra de afaceri de peste 9 milioane euro

Grupul hotelier Danubius estimeaza o cifra de afaceri de 9,1 milioane de euro si un rezultat financiar net de 1,7 milioane euro, in 2017.

Bilka a platit 5,5 milioane de euro pentru Hidromecanica 2

Compania brasoveana BILKA, care activeaza pe piata de acoperisuri, a achizitionat platforma Hidromecanica 2 si totodata, a demarat un plan investitional care se ridica la 20 milioane de euro si se va desfasura in perioada 2017 - 2020.

EXIMTUR estimeaza realizarea unei cifre de vanzari de peste 54 milioane euro in 2017

Compania Eximtur estimeaza realizarea unei cifre de vanzari de peste 54 milioane euro in 2017, dintre care peste 10 milioane euro numai pentru vacante pe litoralul romanesc.

Danubius Hotels Group estimeaza o cifra de afaceri de peste 9 milioane euro

Grupul hotelier Danubius estimeaza o cifra de afaceri de 9,1 milioane de euro si un rezultat financiar net de 1,7 milioane euro, in 2017. arpad Godra, directorul de vanzari al grupului hotelier a precizat: Anul acesta am inceput un pic ezitant in ceea ce priveste asteptarile noastre financiare.

Prospectiuni estimeaza contracte de 55 milioane de euro pentru 2017

Administratorul judiciar Euro Insol a depus planul de reorganizare pentru societatea Prospectiuni, in data de 24. 2017, care prevede plata integrala a datoriilor catre creditori, acestea fiind in cuantum de 93 milioane lei, conform Tabelului definitiv de creante, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 11,7 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 53,9 milioane de lei 11,7 milioane euro), in scadere fata de cea de joi 219 milioane euro).

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )