Libnet.ro
UNICEF

17:00

SRI suspecteza ca hackerii care au atacat spitalele din Romania ar fi de origine chineza: Au fost luate in calcul orele la care acestia au fost activi si indiciile lasate in mesajele de rascumparare

B1 B1,
SRI suspecteza ca hackerii care au atacat spitalele din Romania ar fi de origine chineza: Au fost luate in calcul orele la care acestia au fost activi si indiciile lasate in mesajele de rascumparare

Serviciul Roman de Informatii SRI) a anuntat, vineri, ca atacurile cibernetice asupra spitalelor din Romania ar proveni din China. In legatura cu atacurile ciberbetice de la spitale, Centrul National Cyberint. continuă pe B1

SRI suspecteaza ca hackerii care au atacat spitalele din Romania sunt chinezi

Specialistii Centrului National Cyberint din cadrul SRI suspecteaza ca autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor din Romania sunt din China. Centrul National Cyberint are suspiciunea ca atacatorii.

SRI ar fi identificat hackerii care au atacat spitalele din Romania

Serviciul Roman de Informati SRI) ar fi depistat cine s-ar afla in spatele atacului cibernetic care a afectat mai multe spitale din Romania. Cei de la SRI au urmarit hackerii care au atacat.

Ministrul Sanatatii, reactie la atacul cibernetic la spitalele din Romania: ce s-a intamplat cu datele pacientilor

Mai multe spitale din Romania au devenit, joi, tinta hakcerilor, intr-un atac cibernetic de tip ransomware. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit, la cateva ore distanta, intr-o conferinta de presa si a precizat ca sistemul electronic al spitalului Victor Babes a fost spart. Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost, joi, tinta unui atac informatic .

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Ce au descoperit specialistii SRI

UPDATEPatru spitale din tara sunt afectate de ransomware-ul BadRabbit 4, anunta reprezentantii SRI, care precizeaza ca pentru oprirea acestuia este suficienta instalarea oricarui antivirus recunoscut in.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sistemul informatic a fost atacat

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sorina Pintea, avertisment de ultima ora

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

Cu ce fel de virusi au fost atacate spitalele din Romania

Spitalele din Romania au cazut prada unui atac cibernetic pe 20 iunie, iar acum s-a descoperit si tipul virusilor care au infectat calculatoarele. in urma unei investigatii derulate de.

SORIN PINTEA, PRIVIND ATACURILE CIBERNETICE: Au fost transmise recomandari tuturor spitalelor din Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca a fost primita o informare vizand o crestere semnificativa a atacurilor cibernetice, astfel ca au fost transmise recomandari catre toate spitalele din Romania.

SRI suspecteza hackeri chinezi de atacurile informatice asupra spitalelor

Atacurile informatice asupra a cinci spitale din Romania, semnalate joi de autoritati, ar fi opera unor hackeri din China. Atacurile se presupune ca au avut drept scop obtinerea unor rascumparari financiare.

Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania

In urma unei investigatii derulate de specialisti in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender, Cyberint si CERT-RO s-a constatat ca amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania sunt Maoloa si Phobos. Despre cum functioneaza fiecare dintre ele puteti citi in articol.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )