Libnet.ro
UNICEF

15:17

STANESCU (PSD), DESPRE INSCRIEREA LUI TUTUIANU IN PRO ROMANIA: O greseala ca a fost exclus din PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STANESCU (PSD), DESPRE INSCRIEREA LUI TUTUIANU IN PRO ROMANIA: O greseala ca a fost exclus din PSD

Presedintele PSD Olt, senatorul Paul Stanescu, a comentat, astazi, la Slatina, inscrierea senatorului Adrian Tutuianu in Pro Romania, considerand ca a fost o mare greseala faptul ca acesta ca a fost exclus din PSD, mai ales in contextul apropierii alegerilor. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Tutuianu a trecut la partidul lui Ponta

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus din PSD, a anuntat ca trece la PRO Romania, partidul condus de Victor Ponta. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa la Bacau, chiar alaturi de fostul premier,.

Tutuianu, dupa inscrierea in Pro Romania: Fac un apel catre primari, parlamentari, consilieri, sa vina alaturi de mine, alaturi de noi

Senatorul Adrian Tutuianu si-a explicat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de ce a ales sa se inscrie in Pro Romania dupa ce a fost exclus din PSD, la 5 noiembrie 2018.

Adrian Tutuianu s-a inscris in Pro Romania

Fostul lider PSD, Adrian Tutuianu si-a anuntat astazi inscrierea in Pro Romania, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bacau impreuna cu Victor Ponta.

Ce spune fostul vicepremier Paul Stanescu despre candidatul PSD la prezidentiale si noile mutari catre Pro Romania

Paul Stanescu, fostul vicepremier, s-a aflat joi, 24 ianuarie 2019, la Slatina, unde a participat la ceremoniile organizate cu ocazia Unirii Principatelor, facand si cateva declaratii politice.

VIDEO Ce spune fostul vicepremier Paul Stanescu despre candidatul PSD la prezidentiale si noile mutari catre Pro Romania

Paul Stanescu, fostul vicepremier, s-a aflat joi, 24 ianuarie 2019, la Slatina, unde a participat la ceremoniile organizate cu ocazia Unirii Principatelor, facand si cateva declaratii politice.

Adrian Tutuianu, dupa intrarea in Pro Romania: Vor fi multi din filiala PSD de la Dambovita care vor veni alaturi de mine

Senatorul Adrian Tutuianu a precizat, la o zi dupa intrarea in Pro Romania, ca vor fi multi colegi din PSD Dambovita care il vor urma si ca isi propune ca in 2020 sa invinga PSD in acest judet unde acum detine majoritatea parlamentarilor si majoritatea consilierilor.

Adrian Tutuianu intarzie sa dea un raspuns in legatura cu mutarea sa in Pro Romania. Niciun moment nu m-am indepartat de primarii PSD

Senatorul independent Adrian Tutuianu a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca va construi o alternativa la PSD. Fostul presedinte al PSD Dambovita a lansat totodata atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dar si la adresa Rovanei Plumb. S-a vorbit ca ar intra in Pro Romania, insa acesta a ocolit sa dea un raspuns.

Victor Ponta, despre posibila intrare a lui Mihai Chirica in Pro Romania: Nu fac de doua ori aceeasi oferta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a spus, referindu-se la posibila intrare a primarului Iasiului Mihai Chirica in partid, ca nu face de doua ori aceeasi oferta, precizand ca asteapta ca edilul iesean sa o sustina pe Corina Cretu in alegerile europarlamentare.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )