Libnet.ro
UNICEF

17:15

Starea de alerta a fost prelungita. Raluca Turcan: Rezultatele obtinute de Guvern si de romani au fost spulberate de niste politicieni iresponsabili (VIDEO)

B1 B1,
Starea de alerta a fost prelungita. Raluca Turcan: Rezultatele obtinute de Guvern si de romani au fost spulberate de niste politicieni iresponsabili (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, la finalul sedintei de Guvern de miercuri, ca a fost adoptata Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile. Aceasta i-a indemnat din nou pe. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Educatia a fost de multe ori privita cu o lupa electorala

Educatia a fost de multe ori privita cu o lupa electorala, a declarat miercuri vicepremierul Raluca Turcan.

Raluca Turcan, anunt pentru elevi despre scoala online. Ce masuri a luat grupul de lucru de la Guvern

La noi in tara, educatia a fost privita de multe ori cu o lupa electorala, a spus, miercuri, Raluca Turcan, vicepremierul acuzand fostele guverne ca au facut schimbari, dar nu au fost capabile sa modernizeze sistemul.

VIDEO Iohannis: Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu alte 30 de zile. Nu se impun noi restrictii, dar nici relaxari

Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu 30 de zile, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. El a precizat ca nu vor fi impuse noi restrictii, dar nici nu vor exista noi masuri de relaxare.

Raluca Turcan: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, avand in vedere cresterea numarului d.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )