Libnet.ro
UNICEF

14:45

Starea copilului din Buzau internat cu COVID-19 la Terapie Intensiva se imbunatateste

Adevărul Adevărul,
Starea copilului din Buzau internat cu COVID-19 la Terapie Intensiva se imbunatateste

Copilul din Buzau infectat cu noul coronavirus care a ajuns in terapie intensiva intr-o clinica din Capitala va fi transferat in sectia de pneumologie. Starea lui este buna si nu mai depinde de masca de oxigen. continuă pe Adevărul

Peste 1.600 de noi imbolnaviri si 41 de decese in ultimele 24 de ore. Record de cazuri grave la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 118. 054 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 639 de noi imbolnaviri din 24. 278 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 591 de decese, din care 41 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 506.

Presedintele Asociatiei de Anestezie si Terapie Intensiva: Cand porti masca, exista o sansa mare sa faci o forma usoara sau asimptomatica

Medicul Dorel Sandesc, presedintele Asociatiei de Anestezie si Terapie Intensiva, indeamna la respectarea regulilor de protectie impotriva infectarii cu COVID-19, precizand ca purtarea mastii de protectie.

Botez din Buzau, intrerupt de politisti. Nasul era Adi Minune, dar politia a avut un soc cand a aflat al cui e copilul

Un botez cu 250 de invitati a fost intrerupt in Buzau de organele de politie, la care nasul era nimeni altul decat Adi Minune. Politistilor nu le-a venit sa creada cine e tatal copilului. Botez intrerupt de politisti. Au fost socati cand au aflat al cui e copilul Politisti din Buzau au oprit petrecerea, care .

Colegiul Economic din Buzau, in scenariu rosu dupa ce un cadru didactic a fost confirmat cu coronavirus

Colegiul Economic din Buzau trece in scenariul rosu dupa ce un cadru didactic care a predat la mai multe clase a fost confirmat cu coronavirus. Este a doua scoala din Buzau care isi muta cursurile exclusiv online dupa confirmarea cu COVID 19 a unor cadre didactice.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Buzau care vor sa vina la conducere

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la data alegerilor locale, iar situatia din orasul Buzau se prezinta astfel: listele sunt intocmite, pentru ca asa trebuie, dar lupta pentru voturi nu va fi una acerba, caci primari din mai multe comune nu au absolut niciun rival. Vorbim despre trei localitati sonore, toate conduse .

O cisterna cu 24 de tone de substante inflamabile s-a rasturnat la iesirea din Buzau. Traficul e in continuare blocat- UPDATE

O cisterna incarcata cu 24 de tone de substanta puternic volatila s-a rasturnat marti dimineata la iesirea din Buzau, traficul rutier fiind oprit. Sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie.

506 romani sunt internati in stare grava la Terapie Intensiva

Numarul de noi infectari se mentine ridicat si, din nefericire, scade media de varsta a celor care-s.

CORONAVIRUS |Peste 1.600 de noi cazuri intr-o singura zi, din 24.278 de teste prelucrate. 41 de pacienti COVID-19 au murit. Alti 506 sunt la Terapie Intensiva

Grupul de Comunicare Strategica anunta, joi, ca in ultimele 24 de ore, la nivelul intregii tari, au fost confirmate 1. 639 de noi infectari cu SARS-CoV-2 din 24. 278 de terste prelucrate. Amintim ca miercuri.

Scolile din Buzau, inchise, rand pe rand, dupa confirmarile COVID-19

A doua saptamana de scoala a inceput, la Buzau, cu confirmari in lant, in randul elevilor si profesorilor cu infectia SARS-CoV2. Ca urmare a diagnosticarilor, mai multe unitati de invatamant si-au suspendat cursurile, fie in toata scoala, fie doar la clasele unde au fost inregistrate cazurile de imbolnavire cu noul coronavirus.

Un tanar din Buzau confectioneaza instrumente muzicale de decor din piese auto reciclate

Are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Chimie Alimentara, dar a ajuns sa faca mobilier industrial si obiecte de decor confectionate din piese auto reciclate. Este povestea unui buzoian care a inceput propria afacere dintr-o intamplare, iar in doi a cunoscut succesul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )