Libnet.ro
UNICEF

01:05

Starea de urgenta in Romania se prelungeste cu o luna

Hotnews Hotnews,
 Starea de urgenta in Romania se prelungeste cu o luna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va emite la inceputul saptamanii viitoare decretul privind prelungirea starii de urgenta cu inca o luna, pentru a tine evolutia pandemiei sub control. continuă pe Hotnews

ALERT Presedintele Klaus Iohannis prelungeste starea de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca va fi necesara prelungirea starii de urgenta cu inca o luna, iar decretul va fi emis la inceputul saptamanii viitoare.

Presedintele Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice. Trebuie sa castigam aceasta batalie

Presedintele Klaus Iohannis declara ca epidemia de coronavirus va aduce saptamani critice in Romania.

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa nu vina acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Romania prelungeste starea de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni despre necesitatea prelungirii starii de urgenta cu inca 30 de zile. Pe acelasi subiect: Pandemia de coronavirus in scadere. In Romania a patra zi la rand cu scadere la numarul de imbolnaviri .

KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global si a creat conditiile pentru complementaritatea activitatilor desfasurate impreuna cu Uniunea Europeana in domenii de interes comun pentru cele doua organizatii internationale, se arata intr-un mesaj transmis, duminica, de presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei NATO.

VIDEO Klaus Iohannis: Starea de urgenta se prelungeste, nu este momentul sa ne relaxam

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca starea de urgenta, impusa pentru combaterea pandemiei de coronavirus, se va prelungi cu o luna. Seful statului a precizat ca Romania nu a ajuns inca la varful epidemiei si nu este acum momentul sa ne relaxam.

Klaus Iohannis: Am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. Decretul, emis saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va fi nevoie deprelungirea starii de urgenta in Romania. Aceasta a fost instituita pe 16 martie, prin decret semnat de seful statului. Un nou decret va fi.

Klaus Iohannis: Romania trimite medici si asistenti medicali in Italia, pentru a ajuta in lupta cu noul coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca Romania va trimite mai multi medici si asistente in Italia, pentru a ajuta aceasta tara in lupta cu epidemia de coronavirus.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )