Libnet.ro
UNICEF

09:15

Starea de alerta pe teritoriul Romaniei, prelungita cu inca 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Starea de alerta pe teritoriul Romaniei, prelungita cu inca 30 de zile

Incepand cu data de 17 iunie, se prelungeste cu 30 de zile starea de alerta pe intreg teritoriul Romaniei. Hotararea a fost adoptata in unanimitate in Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. La fel, se mentine inchiderea temporara, totala sau partiala a punctelor de trecere la frontiera Romaniei cu Republica Moldova: Radauti-Prut, judetul Botosani; Oancea, judetul Galati, transmite IPN. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa o intalnire cu Guvernul, pe tema masurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, dar ca nu vor fi introduse noi restrictii.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare

Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate restrictiile existente in acest moment. Situatia epidemiologica nu este buna. Am avut si.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare. Protejati-va si protejati si pe altii! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei cu membrii Guvernului care se ocupa de gestionarea crizei COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate.

Surse: Guvernul prelungeste starea de alerta cu inca 30 de zile. Ministrul Sanatatii: Vor intra localitati in carantina

Potrivit unor surse guvernamentale, Executivul va prelungi starea de alerta in Romania cu inca 30 de zile, decizia urmand a se lua miercuri in sedinta de guvern. Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare. Ministrul Sanatatii a precizat ca unele localitati sau regiuni ar putea intra in carantina, mentionand insa ca autoizolarea va ramane de baza.

Nelu Tataru, dupa discutiile din Senat: inca 30 de zile de stare de alerta. Ce se intampla cu asimptomaticii

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, marti seara, la iesirea de la discutiile din Senat,ca va exista starea de alerta pentru urmatoarele 30 de zile, iar asimptomaticii vor fi internati timp de 48 de ore.

Klaus Iohannis a hotarat: Starea de alerta va fi prelungita! Ce le transmite romanilor

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa intalnirea de urgenta convocata la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, seful statului atrage atentia romanilor si ii roaga sa se protejeze.

Surse: Guvernul va prelungi, miercuri, starea de alerta cu inca 30 de zile Nelu Tataru: Sa nu vorbim de restrictii, dar sa nu ne gandim nici la relaxari

Guvernul urmeaza sa prelungeasca starea de alerta cu inca 30 de zile, decizia urmand a fi luata in sedinta de miercuri. Nu vor fi adoptate noi masuri de relaxare. Totul in contextul in care, in ultimele s.

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

Regulile care vor trebui respectate de romani pana la mijlocul lui august! Starea de alerta a fost prelungita cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis si Guvernul au hotarat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, in contextul in care numarul imbolnavirilor este tot mai mare in ultima vreme. Nu doar ca nu scade numarul bolnavilor, ci creste, este evident ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, a declarat acesta.

VIDEO Iohannis: Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu alte 30 de zile. Nu se impun noi restrictii, dar nici relaxari

Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu 30 de zile, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. El a precizat ca nu vor fi impuse noi restrictii, dar nici nu vor exista noi masuri de relaxare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )